Mobile menu
(VIDEO) Juniori Hajduka pobijedili Sesvete s 4:0

(VIDEO) Juniori Hajduka pobijedili Sesvete s 4:0

 
1/5/2021 - 17:51 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Juniori: Hajduk – Sesvete 4:0 (1:0)
Utakmica 23. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Sudac: Marino Majstrović (Split)
Strijelci: 1:0 Lazar (3), 2:0 Petrović (47-11 m), 3:0 Domančić (58), 4:0 Vladušić (62)

Hajduk: Silić, Unušić (od 79. Posinković), Buljan, Vladušić, Letaj (od 64. Dominić), Krolo (od 79. Bradarić), Lazar (od 70. Mamić), Brkljača (od 70. Botica), Ćubelić, Domančić (od 64. Čuić), Petrović.

Juniori su ostvarili još jednu uvjerljivu pobjedu, ovog puta na Poljudu su svladali Sesvete s 4:0. O dominaciji momčadi trenera Marijana Budimira najbolje govori omjer udaraca 21:1. Pohvala ide i gostima iz Sesveta, koji su došli na Poljud igrati nogomet, postavili su se hrabro i u prvom poluvremenu imali veći posjed.

Hajduk je odlično otvorio utakmicu i nakon šanse Leonarda Petrovića u prvoj minuti, već u trećoj došao do vodstva. Nakon ubačaja s lijeve strane, gostujuća obrana je odbila loptu koju prihvaća Franjo Lazar i s 18 metara gađa donji desni kut. Gostima potom prijete Marko Brkljača, Marko Domančić i Petrović, ali unatoč brojnim prilikama, rezultat se nije mijenjao do kraja poluvremena.

Odmah na startu drugog dijela vodstvo Bijelih je udvostručeno. Sudac Marino Majstrović je dosudio najstrožu kaznu nakon prekršaja nad Petrovićem, koji je sam namjestio loptu na bijelu točku i neobranjivo je poslao u desne rašlje. Minutu kasnije vidjeli smo opasan udarac Elvisa Letaja koji je uzdrmao vratnicu. Ivan Ćubelić i danas je pokazao koliko su opasni njegovi korneri, u 58. minuti milimetarski precizno je pogodio Domančića koji postiže svoj 13. prvenstveni gol. Pet minuta kasnije ista akcija i asistent, a strijelac glavom za konačnih 4:0 je Stipe Vladušić.

Tri kola prije kraja prvenstva, Hajduk ima devet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Dinama i na korak je do titule prvaka. U srijedu Dinamo gostuje na Poljudu u susretu polufinala Hrvatskog nogometnog kupa, a u subotu se u Zagrebu igra prvenstveni derbi dva najveća rivala.

1/5/2021 - 17:51 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr