Mobile menu

73.569

je dio prgave familije.
Hajduk i gotovo!
#LivajaOstaje

#LivajaOstaje

 
9/6/2021 - 14:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk ; Video: Jere Gruić / HNK Hajduk
Hajduk i gotovo - Učlani se!
#LivajaOstaje#LivajaOstaje#LivajaOstaje#LivajaOstaje#LivajaOstaje#LivajaOstaje#LivajaOstaje
#LivajaOstaje

HNK Hajduk na radost cijelog svog navijačkog puka, s ponosom objavljuje, da će Marko Livaja i dalje braniti boje našeg Kluba. 

Klub i igrač su postigli dogovor o produženju ugovora do ljeta 2024. godine, a Marko će od sada nositi dres s brojem 10. 

Livaja se na Poljud vratio u veljači ove godine, od tada je odigrao 17 službenih utakmica za Bijele te pri tom postigao sedam pogodaka i upisao osam asistencija. Svojim predstavama na terenu oduševio je cjelokupnu javnost, razveselivši sve naše navijače te je bio glavni kotačić i predvodnik momčadi u drugom dijelu sezone.

Marko će biti s momčadi od prvog dana priprema koje službeno započinju u ponedjeljak, 14. lipnja na Poljudu.

- Prije svega želim se zahvaliti svim navijačima, od kada sam došao, a posebno u posljednjih mjesec dana, prema meni i mojoj obitelji emitirali ste toliko pozitivne energije, bezbroj poruka podrške, odobravanja i želja za mojim ostankom. Da sam i htio otići, to ne bi bilo moguće uz sve ovo što ste napravili. Od samog početka moja želja je bila da ovdje pokušam napraviti nešto što će se pamtiti. Mislim da imamo još nedovršenog posla i drago mi je što zajedno idemo u borbu za najviše ciljeve - poručio je Marko nakon potpisa ugovora. 

- Ovo je jako važan dan za Klub, sretni smo što smo potpisali dugoročni ugovor s Markom Livajom. On je bio želja ne samo nas, nego i cijelog navijačkog puka. Hvala Marku, njegovoj supruzi Iris i cijeloj njegovoj obitelji jer vjeruju u Hajduk i ovo što radimo. Hvala i posredniku koji je asistirao u ovom poslu Vincenzu Cavalieriju. Hvala i svim navijačima koji su sudjelovali u kampanji #LivajaOstani čime su odigrali vrlo važnu ulogu u njegovoj odluci. Sada nastavljamo zajedno, spremni za nove izazove i borbu za trofeje - zaključio je sportski direktor Mindaugas Nikoličius

#LivajaOstaje

9/6/2021 - 14:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk ; Video: Jere Gruić / HNK Hajduk