Mobile menu
''Ja ne mogu drugo nego da ga volin'': Pjesma koja je u dva dana osvojila medijski prostor

''Ja ne mogu drugo nego da ga volin'': Pjesma koja je u dva dana osvojila medijski prostor

 
27/11/2021 - 14:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''
Snimanje spota ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''

Ne stišavaju se brojne pozitivne reakcije javnosti otkako je prije nešto više od 48 sati u medijski eter puštena pjesma ''Ja ne mogu drugo nego da ga volin''. 

Nema tog mobitela, automobila, radija, profila na društvenim mrežama s kojeg se ova pjesma nije pustila i osvojila srca svih navijača Hajduka, ali i šire javnosti koja ju je bespogovorno prihvatila. 

Sjajan odjek, još snažnija emocija koju je izazvala kod ljudi nije moglo proći nezapaženo. u samo dva dana pjesma i sport su poslušani odnosno pregledani gotovo 300.000 puta na svim društvenim mrežama, odnosno komunikacijskim kanalima na kojima je puštena. 

Premijerno je pjesma objavljena i na poljudskom stadionu uoči i nakon susreta s Istrom 1961 u kojoj su Bijeli slavili rezultatom 4:0, a Marko Livajai je netom nakon utakmice obukao majicu s kapuljačom na kojoj je logo s Mišinim likom i hajdučkim bojama.

Započela je i prodaja posebno dizajniranih majica i šalica s Mišinim likom, a da vlada pomama dokazuje i podatak da je od ranog jutra prodano gotovo više od 500 komada novih artikala. 

Pohvale stižu sa svih strana, Mišo i Saša ostavljaju nam pjesmu trajno zapisanu, a mi ne možemo drugo nego da ga volimo. Za sva vrimena, za vječnost...

U fotogaleriji pogledajte neke od najzanimljivijih kadrova sa snimanja spota...Uživajte

27/11/2021 - 14:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr