Mobile menu
Idemo po nove rekorde, prva tisuća je tu!

Idemo po nove rekorde, prva tisuća je tu!

 
1/1/2023 - 20:30 sati
Klub

Prvi dan nove godine znači i početak nove članske godine za navijače Hajduka. Nakon izvanredne 2022. koja će ostati upamćena po rekordu od 90 480 članova, navijači su u niskom startu da godina pred nama također bude povijesna.

A u 112. godini kluba i cilj može biti u znaku tog broja.

-  Mislim da je to isto nemoguće, ali mi smo toliko puta pokazali da pomičemo te granice, možemo staviti tu brojku od 112.000 članova da nas sve zajedno motivira, izjavio je predsjednik Uprave Lukša Jakobušić u novogodišnjoj emisiji.

Unatoč poteškoćama u sustavima naplate u cijeloj zemlji navijači su pronašli načine i već je više od njih tisuću postalo članom Hajduka i u ovoj godini, a od početka učlanjivanja nije prošlo niti 24 sata.

U sljedećim danima se očekuje potpuno usklađivanje sustava naplate i već sutra se mogu očekivati nove tisuće članova koji će postati dio "prgave" familije.

Cijena članarine je u ovoj godini je 20 eura, osim za one mlađe od 18 i starije od 65 godina kojima iznosi 10 eura. Također, svi oni koji su u obiteljskom članstvu ostvaruju dodatni popust od 2 eura za svakog dodatnog člana obitelji.

Članovi, uz emotivnu povezanost s klubom, ostvaruju i niz pogodnosti koje možete pronaći na https://hajduk.hr/klub/clanstvo .

Učlaniti se možete već sada na https://hajduk.hr/klub/clanstvo,  putem uplatnice koju su dobili svi prošlogodišnji članovi te na nekoj od brojnih terenskih akcija koje će uslijediti u narednim danima i tjednima.

1/1/2023 - 20:30 sati
Klub