Kapetan Nižić: Na pravi smo način ušli u prvenstvoOsvrt hajdukovaca nakon pobjede u Vinkovcima... Ponedjeljak, 12. veljače 2018. - 9:30 sati
Trener Kopić nakon visokog slavlja: Važna pobjeda, ali nećemo pasti u euforiju!''Pripreme za Dinamo počinju odmah!'' - najavio je Hajdukov strateg... Nedjelja, 11. veljače 2018. - 18:21 sati
Franck Ohandza: Dugo se ovako dobro nisam osjećaoBriljantna utakmica Hajdukovog napadača na terenu u Vinkovcima... Nedjelja, 11. veljače 2018. - 18:16 sati
Nastavlja se proljetni dio prvenstva: Hajduk od 15 sati gostuje u VinkovcimaPrva službena utakmica Bijelih u 2018. godini... Nedjelja, 11. veljače 2018. - 08:04 sati
Said: Želim da u hodnicima Poljuda budu slike ove momčadi s trofejom!''Možda sam u najboljoj formi otkad sam u Hajduku...'' Subota, 10. veljače 2018. - 09:00 sati
Trener Kopić: Jako vjerujem u ovaj Hajduk, zadovoljan sam odrađenim pripremama''Uvjeren sam da će ovaj Hajduk napadati i dominirati s jasnom idejom u svim fazama igre...'' Petak, 9. veljače 2018. - 11:25 sati
U prodaji ulaznice za utakmicu u VinkovcimaRadi se o personaliziranoj prodaji ulaznica... Petak, 9. veljače 2018. - 10:54 sati
Statističke zanimljivosti u susretima Hajduka i CibalijeU posljednjih jedanaest utakmica hajdukovci imaju maksimalan učinak... Četvrtak, 8. veljače 2018. - 12:56 sati
Toma Bašić: U Vinkovcima moramo pokazati sve ono dobro što smo radili na pripremamaVeznjak Bijelih predvodi listu najboljih asistenata u pripremnom periodu... Srijeda, 7. veljače 2018. - 16:14 sati
Određene službene osobe za prvi ogled Bijelih u nastavku sezoneUtakmica se igra u nedjelju s početkom u 15 sati... Srijeda, 7. veljače 2018. - 10:44 sati
Jutro hajdukovaca na Poljudu: Kružni trening snage, sprintevi s nepotpunim oporavkom...Simulirali su se podražaji i pokreti koji se događaju na utakmicama... Utorak, 6. veljače 2018. - 14:37 sati
Tjedan pred nastavak sezone: Bijeli se na Poljudu pripremaju za CibalijuKopićevi igrači bruse završnu formu uoči nastavka natjecanja u HT Prvoj ligi... Ponedjeljak, 5. veljače 2018. - 20:39 sati