Mobile menu
Vridilo se rodit Hajduk

Osnovne informacije o kampanji "Vridilo se rodit"

HNK Hajduk je predstavio kampanju "Vridilo se rodit" uz ponosnog partnera kampanje tvrtku Tommy. Kampanja je usmjerena na sve pozitivne vrijednosti koje Hajduk nastoji promicati i nastoji usaditi najmlađima, kako kroz rad s djecom unutar Akademije, tako i s posebnim naglaskom na sve naše male navijače i članove koji su kroz razne aktivnosti uključeni u život Kluba.

Već je poznato koliko je Hajdukova obitelj brojna i rasprostranjena diljem svijeta, a jedan veliki dio navijača tu pripadnost stječe od prvog dana dolaska na svijet, na dan rođenja.

Učlani se i preuzmi baby poklon paket!

Učlani svoju bebu u prvom mjesecu života i preuzmi vrijedan poklon paket Tommy s pelenama i proizvodima za njegu beba.

Baby poklon paket sadrži proizvode Violeta Double care:

Prilikom učlanjenja dobivaš kupon za preuzimanje poklon paketa u Hajdukovom Fan shopu "Poljud". Ukoliko učlanjenje izvršite online putem, Vaš poklon paket Vam dolazi na navedenu kućnu adresu. Isporuka paketa se vrši isključivo na području RH.

Sve bebe koje su učlanjenje u prvom mjesecu života od 1. siječnja 2023. godine imaju pravo retroaktivno preuzeti poklon paket, bez obzira što je kampanja “Vridilo se rodit” krenula od 15. ožujka 2023. godine.

Hajduk

> Aktiviraj članstvo i za 2024. godinu, jer Hajduk je zapisan u genima!

Hajdukov prvi baby paket

U okviru kampanje kreiran je i cijeli niz novih baby proizvoda koji su objedinjeni u prvi Hajdukov baby paket koji je dostupan u svim FAN shopovima i putem WEB Shopa. Svi proizvodi se mogu kupiti i odvojeno.

Sadržaj baby paketa:

Hajduk

> Kupi u webshopu

Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!

HNK Hajduk ima i prvu dječju pjesmu “Vridilo se rodit”, čije su autorice Vjekoslava Huljić i Hana Huljić Grašo, uz izvedbu učenika iz OŠ "Mejaši" zajedno s pjevačem i voditeljem Radio Dalmacije Sinišom Garbinom. Koreografiju za glazbeni spot izvele su plesačice Talent Studija M.

Tommy – kartica vjernosti

Odlučio/la si bebu nagraditi članstvom u Hajduku?

Tommy te u to ime nagrađuje s 500 bodova na Tommy kartici vjernosti. Osim dodatnih bodova, očekuje te i 15% popusta na odabrane baby proizvode u Tommy prodavaonicama i webshopu sve do 31.12.2023.

Bez obzira jesi li novi ili postojeći član Tommy programa nagrađivanja vjernosti, sada imaš priliku zakoračiti u svijet dodatnih pogodnosti.

Hajduk

> Još uvijek nisi član Tommy programa nagrađivanja vjernosti?