Mobile menu
Vridilo se rodit Hajduk

Osnovne informacije o kampanji "Vridilo se rodit"

HNK Hajduk je predstavio kampanju "Vridilo se rodit" uz ponosnog partnera kampanje tvrtku Tommy. Kampanja je usmjerena na sve pozitivne vrijednosti koje Hajduk nastoji promicati i nastoji usaditi najmlađima, kako kroz rad s djecom unutar Akademije, tako i s posebnim naglaskom na sve naše male navijače i članove koji su kroz razne aktivnosti uključeni u život Kluba.

Već je poznato koliko je Hajdukova obitelj brojna i rasprostranjena diljem svijeta, a jedan veliki dio navijača tu pripadnost stječe od prvog dana dolaska na svijet, na dan rođenja.

Učlani se i preuzmi besplatan Tommy baby poklon paket!

Učlani svoju bebu u prvom mjesecu života i preuzmi besplatan Tommy baby poklon paket s pelenama i proizvodima za njegu beba.

Besplatan baby poklon paket sadrži sljedeće proizvode:

Prilikom učlanjenja dobivaš kupon za preuzimanje poklon paketa u Hajdukovom Fan shopu "Poljud". Ukoliko učlanjenje izvršite online putem, Vaš poklon paket Vam dolazi na navedenu kućnu adresu. Isporuka paketa se vrši isključivo na području RH.

Hajduk

> Aktiviraj članstvo i za 2024. godinu, jer Hajduk je zapisan u genima!

Hajdukov prvi baby paket

U okviru kampanje kreiran je i cijeli niz novih baby proizvoda koji su objedinjeni u prvi Hajdukov baby paket koji je dostupan u svim FAN shopovima i putem WEB Shopa. Svi proizvodi se mogu kupiti i odvojeno.

Sadržaj baby paketa (37€):

Hajduk

> Kupi u webshopu

Vridilo se rodit – da bi jedno bija s njim!

HNK Hajduk ima i prvu dječju pjesmu “Vridilo se rodit”, čije su autorice Vjekoslava Huljić i Hana Huljić Grašo, uz izvedbu učenika iz OŠ "Mejaši" zajedno s pjevačem i voditeljem Radio Dalmacije Sinišom Garbinom. Koreografiju za glazbeni spot izvele su plesačice Talent Studija M.

Tommy – kartica vjernosti

Odlučio/la si bebu nagraditi članstvom u Hajduku?

Tommy te u to ime nagrađuje s 500 bodova na Tommy kartici vjernosti. Osim dodatnih bodova, očekuje te i 15% popusta na odabrane Pampers baby proizvode u Tommy prodavaonicama i webshopu sve do 31.12.2024.

Popis proizvoda na koje ostvaruješ 15% popusta možeš pronaći ovdje.

Bez obzira jesi li novi ili postojeći član Tommy programa nagrađivanja vjernosti, sada imaš priliku zakoračiti u svijet dodatnih pogodnosti.

Hajduk

> Još uvijek nisi član Tommy programa nagrađivanja vjernosti?