Mobile menu
Hajduk Macron

Hajduk Macron 2017/18

Novi gostujući dres Hajduka krase tradicionalne okomite crveno-plave pruge, obogaćene zlatnim, tankim linijama između njih. Slim kroj i "micromesh" umetak omogućuju optimalnu prozračnost i udobnost.

Ispod tzv. "Korean" ovratnika nalazi se natpis "Hajduk", a prednju stranu dresa krase grb na lijevoj i logo "Macron" na desnoj strani.

Novi dres - novi detalji.

Crveni, plavi i zlatni detalji novog, gostujućeg dresa HNK Hajduk Split.

Hajduk Macron gostujući dres

Natjecateljska garnitura zaokružena je plavim hlačicama sa zlatnim detaljima i brojevima te štucne sa zlatnim natpisom imena Kluba.

Novost za sezonu 2017/18 na gostujućem dresu su i bijeli brojevi sa zlatnim obrubom i hologramom grba Kluba u dnu svake znamenke te logo glavnog sponzora tvrtke Tommy također u bijeloj varijanti i zlatnim obrubom.

Hajduk & Macron

Macron se još jednom pokazao kao pravi partner Hajduka, kreiravši jedinstveni dres, posebnog kroja kakav nema niti jedan drugi klub u Europi. Macronova filozofija "Work hard – play harder" nije samo moto tvrtke nego i filozofija kojom pristupaju Hajduku kao svom velikom partneru!

Predstavljanje

Premijerno predstavljanje novog, gostujućeg dresa upriličeno je na Mariborskom Pohorju, epicentru Hajdukovih priprema za sezonu 2017/18.
Sve zahtjeve ovog složenog projekta uspješno su potpomogli uprava i osoblje hotela Habakuk.

Bijeli dres

Bijeli dres ukrašen je zlatnim detaljima na unutrašnjosti ovratnika i rukavima. Na stražnjoj strani dresa, ispod ovratnika, nalazi se zlatni natpis ‘’Hajduk’‘. Na prednjoj strani dresa, u razini srca, nalazi se klupski grb. Novi dres je jedinstven proizvod izrađen u potpunosti prema uputama i željama Kluba, a odlikuju ga vrhunski materijali i korištenje ‘’mrežastog’' umetka koji osigurava izvrsnu prozračnost. Macron je ponovno stvorio jedinstveni proizvod kojemu su osnovni temelji izrada po mjeri i talijanski stil. Kao novost uvedeni su i zlatni brojevi sa plavim obrubom, a sve kako bi bila zaokružena priča 105. godišnjice Kluba.

Hajduk Macron domaći dres

Treći dres

Hajduk je zajedno sa svojim tehničkim sponzorom tvrtkom Macron predstavio treću garnituru dresova za nadolazeću sezonu. Novi dres je veliko finale predstavljenog projekta "ili jesmo ili nismo" i na njemu se nalaze imena svih navijača koji su sudjelovali u istom.

Kreiran je u potpunosti od strane navijača do najsitnijih detalja, od kroja dresa do boje podloge i imena. Na crnoj podlozi nalaze se siva imena donatora, a cijela priča je zaokružena crvenim i plavim "micromesh" umecima na bokovima.

Povijest

2013./14. 2014./15. 2015./16. 2016./17. 2017./18. 2018./19. 2019./20. 2020./21. 2021./22. 2022./23. 2023./24.