Mobile menu
Novi treći dres: Za bolji svit - Hajduk Split!

Novi treći dres: Za bolji svit - Hajduk Split!

Hajduk Macron


HNK Hajduk Split i tehnički sponzor Macron s ponosom predstavljaju novi zeleni treći dres u kojem će "Bijeli" nastupati u sezoni 23/24. Ova nova garnitura dresa nastavlja istu tehnološku i stilsku inovaciju koja karakterizira ovaj talijanski brend te naglašava smjer prema kojem će se proizvodnja odvijati u budućnosti. Kao i kod prethodnih dresova, koristi se visokokvalitetne tkanine i eko materijale, s posebnim naglaskom na detaljima i personaliziranim vizualnim rješenjima.

Novi zeleni treći dres je izrađen od 100% reciklirane plastike, certificirane prema standardu "Global Recycled Standard". Za izradu jednog dresa koristi se 13 recikliranih plastičnih boca od 0,5L. Prednja strana dresa izrađena je od posebne eko tehnološke tkanine koja prati koncept "body mapping", a na samom dresu postoje perforacije (rupice) na mjestima gdje se sportaši najviše znoje, što pruža poseban vizualni efekt i istovremeno poboljšava ventilaciju. Dodatno, novi zeleni treći dres dolazi s pletenim ovratnikom i rubovima rukava koji su ukrašeni bijelo - zelenim linijama. Na stražnjem dijelu ovratnika ušiven je natpis "Hajduk živi vječno". Na prednjoj strani dresa, s desne strane, nalazi se silikonski logo Macron Hero, dok je na lijevoj strani, na srcu, smješten silikonski grb HNK Hajduk u zelenoj boji.

Komplet treće garniture upotpunjuju novo dizajnirane bijele kratke hlačice i bijele štucne. Hlačice imaju zelene detalje te silikonski logo Macron Hero i grb HNK Hajduk na prednjoj strani. Štucne dolaze s zeleno - sivim detaljima i natpisom "Hajduk" u sivoj boji, stvarajući cjelovit izgled treće garniture.

Novi zeleni treći dres predstavlja kombinaciju tehnološke inovacije, održivosti i sportskog duha koji su sinonim za Hajduk Split. Ova garnitura ističe se svojim dizajnom, kvalitetom i povezanošću s vrijednostima kluba. Neka zelena boja ovogdresa simbolizira snagu, rast i nadu za bolji svijet, dok se grb Hajduka s ponosom nosi na srcu.

Za bolji svit, Macron & Hajduk Split!

Hajduk Macron

Domaći dres: Za bolji svit - Hajduk Split

Bijeli domaći dres u kojem će „Bijeli“ nastupati u sezoni 23/24. Garnitura posebno izražava tehnološku i stilsku inovaciju koja karakterizira ovaj talijanski brend te postavlja smjer prema kojem če se proizvodnja odvijati u budućnosti. Korištenje sve učinkovitijih, visoko kvalitetnih tkanina, zajedno sa korištenjem eko materijala, posvečenost detaljima i personalizirana vizualna rješenja, rezultirala su dresom koji povezuje povijest i identitet te smjer prema kojem Klub ide.

Hajduk Macron domaći dres

Naime, domaći dres napravljen je od 100 % reciklirane plastike, materijala certificiranog od strane „Global Recycled Standard“, a za izradu jednog dresa potrebno je 13 plastičnih boca od 0,5L. Prednja strana dresa izradena je od posebne eko tehnološke tkanine, koja slijedi koncept tzv. „body mapping“, a sam dres ima perforacije (rupice) na mjestima gdje se sportaši najviše znoje, te pri tome stvara poseban vizualan efekt koji podsjeća na oklop.

Uz sve ove detalje, domaći dres ima pleteni ovratnik i rubove rukava na kojim se nalaze crveno plave linije koje predstavljaju tradiciju Kluba, a na stražnjem dijelu, na ovratniku, nalazi se ušiveni natpis „Hajduk živi vječno“. Na prednjoj strani dresa, sa desne strane, nalazi se silikonski logo Macron Hero, dok je na lijevoj strani, na srcu, silikonski grb HNK Hajduk.

Domaća garnitura upotpunjena je novo dizajniranim plavim kratkim hlačicama i plavim štucnama. Hlaćice imaju crvene detalje na stražnjem dijelu te silikonski logom Macron Hero i grb HNK Hajduk na prednjoj strani, dok štucne imaju bijele detalje i natpis „Hajduk“ u bijeloj boji.

Hajduk & Macron, za novi i bolji svijet!

Gostujući dres

Hajduk Macron domaći dres

Gostujući dres krase crvene i plave okomite linije, modernog dizajna apliciranog „marker efektom“ na prednju i stražnju stranu dresa. Bijeli silikonski logotip Macron Hero zauzima desnu prednju stranu dresa, dok je lijevo, na srcu, utisnut grb Hajduka u silikonskom tisku.

Na unutrašnjoj strani okruglog ovratnika nalazi se bijela etiketa s crveno-plavom oznakom, Klupskim grbom i natpisom „HAJDUK ŽIVI VJEČNO“. Navedeni slogan ponavlja se i na vanjskoj stražnjoj strani ovratnika u obliku reljefno utisnutog akronima „HŽV“. Dres je izrađena u softlocku, slim fit kroja s micromesh umetcima koji jamče savršenu prozračnost odjeće.

Kako bi kompletirali novu gostujuću garnituru, Macron je dizajnirao plave kratke hlačice s vezicama te plave štucne. Sredinom štucni izvezen je bijeli logotip Macrona s prednje te natpis „hajduk“ sa stražnje strane štucni.

Povijest

2013./14. 2014./15. 2015./16. 2016./17. 2017./18. 2018./19. 2019./20. 2020./21. 2021./22. 2022./23. 2023./24.