Mobile menu

Akademija

Edukacija

Uz nogometnu obuku, Akademija HNK Hajduk pridaje veliku važnost obrazovanju i pozitivnom razvoju osobnosti mladih nogometaša. Ulaskom u svijet nogometa, mlada se osoba susreće s brojnim izazovima i očekivanjima. Za što lakšu i uspješniju prilagodbu na različite svakodnevne situacije u nogometnom svijetu, ali i u privatnom životu, brine se tim stručnjaka Akademije koji se sastoji od pedagoga, psihologa, nutricionistkinje, učitelja stranog jezika, studenata volontera i brojnih vanjskih suradnika.

Rad stručnog tima Akademije odnosi se na:

Naša vizija, naša misija…

Stručni tim Akademije brine se o svakom polazniku, radi zajedno s polaznikom na definiranju i usađivanju vrijednosti te je, uz trenera kao značajnu osobu u njihovu životu, potpora u procesu razvoja svakog igrača. Razvoj s jedne strane uključuje kondicijski, tehnički, taktički i psihološki segment vezan uz sportsku izvedbu, dok s druge strane uključuje i razvoj samopoštovanja, fleksibilnosti, slike o sebi, životnih i komunikacijskih vještina, emocionalne inteligencije i međuljudskih odnosa.

Doprinos u razvoju i izgradnji kvalitetnih mladih ljudi koji će posjedovati i živjeti ispravne vrijednosti i koji će kao takvi zakoračiti u svijet odraslih smatramo najvažnijim dijelom našeg posla.

Hajduk edukacija

Satovi engleskog jezika

Interaktivne radionice i satovi engleskog jezika vođene stručnim, kvalificiranim timom, osmišljene su na način da potaknu i motiviraju trenere i igrače, kako upotrebom zanimljivih materijala, tako i primjenom istih u svakodnevnom životu.Učenje engleskog jezika je osmišljeno kao spoj klasičnog tečaja stranog jezika i stručne nogometne terminologije kako bi treneri i igrači unaprijedili svoje znanje jezika, a ujedno i svladali nogometnu terminologiju koja će im jednog dana sigurno biti potrebna.

Vrijednosti koje razvijamo kod igrača: