Mobile menu
Hajduk u Koprivnici: Bijeli kreću po pobjedu, Futacs po naslov najboljeg strijelca

Hajduk u Koprivnici: Bijeli kreću po pobjedu, Futacs po naslov najboljeg strijelca

 
26/5/2017 - 07:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 1:2 (Koprivnica, 27/05/2017)"

Igrači Joana Carrilla odigrat će danas u Koprivnici posljednju natjecateljsku utakmicu u sezoni protiv domaćina Slaven Belupa. Susret se igra s početkom u 18 sati na Gradskom stadionu u Koprivnici. Nakon jučerašnjeg treninga poveo je Hajdukov trener na put 18 igrača koji će konkurirati za zadnje prvenstveno kolo. Bijeli su kolo prije kraja i matematički osigurali treću poziciju na prvenstvenoj ljestvici, a hajdukovci na kontu trenutno imaju 66 osvojenih bodova.

Zbog reprezentativnih obveza u konkurenciji za dvoboj neće biti kapetana Zorana Nižića te Nikole Vlašića i Frana Tudora. Hajdukov trojac nalazi se u Los Angelesu s A reprezentacijom Hrvatske gdje ih u subotu očekuje prijateljski ogled s Meksikom. Susret protiv momčadi Željka Kopića zbog ozljede će preskočiti Savvas Gentsoglou i Georgi Terziev.

Motiv hajdukovcima svakako će biti borba Marka Futacsa za naslov najboljeg strijelca lige. Napadač Bijelih trenutno je vodeći strijelac MAXtv Prve lige sa 16 prvenstvenih pogodaka, a sigurno je da će u današnjem ogledu veliku pomoć imati i od suigrača u napadu, Ante Ercega, kao i cijele momčadi koja će danas istrčati na Gradskom stadionu u Koprivnici.

- Naravno da bi nam svima bilo iznimno drago da Marko postane najbolji strijelac lige. Hajduk već dugo godina nije imao najboljeg strijelca lige i sigurno je da ćemo mu svi pomoći da i nakon zadnjeg kola ostane na vrhu ljestvice. Njegov naslov će biti nagrada cijeloj momčadi - rekao je uoči utakmice Ante Erceg, strijelac 11 prvenstvenih golova ove sezone.

Određene su i službene osobe za ovaj dvoboj. Bijelima će u posljednjem službenom susretu ove sezone suditi Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, a pomagat će mu Vedran Đurak iz Stupnog te Goran Loparac iz Sladojevaca. Četvrti sudac je Jurica Mihalj iz Velike Mlake. Delegat dvoboja je Davor Ivić iz Siska, a kontrolor suđenja Igor Pristovnik iz Zagreba.

Tekstualni prijenos utakmice iz Koprivnice pratite UŽIVO putem našeg službenog Twitter profila.

26/5/2017 - 07:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr