Mobile menu
Zatvoren 'Nogometni kamp HNK Hajduk' u Makarskoj

Zatvoren 'Nogometni kamp HNK Hajduk' u Makarskoj

 
21/4/2017 - 18:32 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Zadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u MakarskojZadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u Makarskoj
Zadnji dan Nogometnog kampa HNK Hajduk u Makarskoj

Danas je u Makarskoj dodjelom diploma i zajedničkim fotografiranjem svih sudionika zatvoren 'Nogometni kamp HNK Hajduk' za dječake rođene od 2003. do 2010. godine. Četverodnevni kamp na terenima Sportskog centra Makarska održan je u suradnji s RNK Zmaj Makarska. Posljednjeg dana održan je turnir momčadi sastavljenih od polaznika kampa.

Jedan od onih koji su podučavali polaznike kampa, bio je i trener Hajdukovih najmlađih početnika Dejan Tomić, koji je najprije izrazio zahvalnost suradnicima u organizaciji ovog kampa, domaćinima iz 
RNK Zmaj Makarska.

- Uvjeti su fenomenalni, što se tiče centra - svlačionica, terena i okruženja, mislim da nije moglo biti bolje. Na početku nas vrijeme nije baš poslužilo, ali prema kraju je bilo sve bolje, ali polaznici nisu odustajali, bili su ustrajni i odradili svih osam treninga. Djeca su tako dobila priliku da upoznaju voljeni klub, otvorena su im naša vrata i na ovaj način su se upoznali s drugačijim načinom rada od onog na koji su ranije navikli. U svakom slučaju, svi polaznici kampa budno su praćeni, neki od njih su i zapisani u našim bilješkama i pratit ćemo ih i dalje.

Desetogodišnji David Begić došao je u kamp iz Posušja, ovo mu je prvo takvo iskustvo i više je nego zadovoljan. 

U kampu sam upoznao mnogo novih prijatelja, a najviše sam se družio s Lovrom i Ivanom.  Igram nogomet i u svom Posušju, najviše mi odgovara pozicija napadača, a najdraži igrač Hajduka mi je Franck Ohandza.

Među gotovo stotinu dječaka, u kampu je nogometno znanje usavršavala i jedna djevojčica. Ime joj je Leona Turina i u kamp je stigla iz obližnjeg Velikog brda.

- Imam devet godina i baš mi je bilo lijepo. Nije mi neobično trenirati s dječacima, jer to radim i u makarskom Zmaju. Moja pozicija u momčadi je napadačka, a meni najdraži igrač Hajduka također je napadač - Marko Futacs.

Za vrijeme završnog turnira mladi polaznici kampa družili su se s Hajdukovim prvotimcima Josipom Juranovićem i Anthonyjem Kalikom, uz neizostavno fotografiranje i potpisivanje diploma i dresova.  

21/4/2017 - 18:32 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr