Mobile menu
Vodeći Hajduk II u subotu gostuje u Dubrovniku

Vodeći Hajduk II u subotu gostuje u Dubrovniku

 
27/10/2016 - 10:00 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Nogometaši Hajduka II uvjerljivo su slavili nad Orkanom na domaćem terenu i nastavili pobjednički niz. Ušli su igrači Marka Loze i Vika Lalića autoritativno u susret protiv momčadi iz Dugog Rata i pogocima Jozića i Jurića sasvim zasluženo upisali nova tri boda. 

S novom pobjedom, četvrtom u posljednih 5 susreta, Bijeli su zadržali vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvici 3. HNL Jug. Poslije 12 odigranih kola hajdukovci imaju 25 osvojenih bodova, dva boda manje imaju drugoplasiranje Hrvace.

No, nema pauze za Lozine i Lalićeve igrače, već u subotu čeka ih novi dvoboj, gostovanje u Dubrovniku kod domaćina GOŠK-a. Dubrovčani su u zadnja tri susreta osvojili maksimalnih 9 bodova i tako došli na treće mjesto prvenstvene ljestvice s 22 osvojena boda. Bijeli će biti lišeni nastupa kapetana Zvonimira Milića koji je u dvoboju s Orkanom dobio crveni karton.

Pravdu u dvoboju Hajduka i GOŠK-a dijelit će Zvonimir Sinovčić, pomagat će mu Miho Trković i Ivan Čačić, a četvrti sudac je Ante Žilić.

Utakmica se igra u subotu 29. listopada na stadionu Lapad, a početak je zakazan za 14:30 sati. U konkurenciji za susret bit će i Ivo Grbić, Anthony Kalik i Marko Pejić.

27/10/2016 - 10:00 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr