Mobile menu
U nedjelju mladim hajdukovcima na Poljud stiže vodeća Gorica

U nedjelju mladim hajdukovcima na Poljud stiže vodeća Gorica

 
30/9/2017 - 17:10 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Mlada momčad Hajduka II ušla je u ritam srijeda - nedjelja. U odličnoj utakmici prošle srijede u Lučkom, Bijeli su osvojili bod, iako ih je samo minuta dijelila od maksimalnog učinka, a već u nedjelju slijedi novi, još teži ispit.

Na Poljud stiže vodeća momčad 2. HNL Gorica. Odlična je to prilika najmlađoj momčadi lige za testiranje svojih mogućnosti, ali i publici da dođe do Poljuda i upozna se s Hajdukovom budućnosti.

Momčad trenera Siniše Oreščanina iz utakmice u utakmicu igra sve bolje, a uz to plijeni atraktivnošću i otvorenim gardom.

- Naš nedjeljni protivnik sigurno je kandidat za ulazak u prvu ligu. To nam govore njihovi rezultati, ali i cjelokupna priča oko kluba kojom su zaokružili ovaj period od početka prvenstva. Cijenim rad obojice trenera koji su vodili Goricu u dosadašnjhem dijelu prvenstva, mislim da su i nakon smjene Deana Klafurića i imenovanja Damira Grlića zadržali kontinuitet i stil igre. 

Susret prvog i trećeg na ljestvici sigurno je derbi kola, iako Oreščanin upozorava na izjednačenost lige.

- Možemo utakmicu nazvati derbijem, iako je nama svaka utakmica u ovoj ligi nekakav mali derbi. Od početka ističemo kako nam rezultat nije primaran i nadam se kako navijači pomalo prepoznaju našu priču. Mladi igrači odrastaju u ovoj za njih dobroj ligi, a iz kola u kolo momčad nam je stjecajem okolnosti sve mlađa i mlađa.  Naravno da pazimo kako to uvođenje igrača iz Akademije u seniorski nogomet ne bi bilo preuranjeno i samim tim kontraproduktivno, jer oni imaju jako dobar podražaj u svojim konkurencijama, ali i kvalitetan rad sa svojim trenerima.

Utakmica Hajduk II - Gorica igra se u nedjelju u 15 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter profila.

HNK Hajduk - NK Gorica

- Utakmica 9. kola Druge HNL 

01.10. 2017., nedjelja u 15:00 sati, stadion Poljud

- Cijene ulaznica:

Odrasli- ISTOK (ulazi S ) 30 kn

Dječja ulaznica za ISTOK 5 kn 

30/9/2017 - 17:10 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr