Mobile menu
Tvrtka "Stanić Beverages" novi je sponzor Hajduka

Tvrtka "Stanić Beverages" novi je sponzor Hajduka

 
8/2/2016 - 14:08 sati
Klub
Autor: Ivan Galić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Ugovor Hajduk - Stanić BeveregesUgovor Hajduk - Stanić BeveregesUgovor Hajduk - Stanić BeveregesUgovor Hajduk - Stanić BeveregesUgovor Hajduk - Stanić BeveregesUgovor Hajduk - Stanić BeveregesUgovor Hajduk - Stanić BeveregesUgovor Hajduk - Stanić Bevereges
Ugovor Hajduk - Stanić Bevereges

U ponedjeljak je u Bijelom salonu na Poljudu potpisan sponzorski ugovor između HNK Hajduka i tvrtke "Stanić Beverages d.o.o." koja je time postala novi veliki sponzor Hajduka na dvije godine, na koliko je potpisan ugovor.

HNK Hajduk su na konferenciji za medije, tijekom koje je predstavljena ova suradnja i potpisan ugovor, predstavljali predsjednik uprave Marin Brbić i direktor marketinga Aljoša Bašić

Tvrtku "Stanić Beverages d.o.o." su predstavljali su predsjednik uprave Svjetlan Stanić i direktor marketinga Nenad Gorjanović

Marin Brbić je po potpisivanju ugovora Svjetlanu Staniću uručio Hajdukov dres s brojem 9.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić je nakon pozdrava okupljenima kazao: 

"Ulazimo u veliki tjedan u kojem obilježavamo 105. godina kluba. Svaki dan će se događati nešto lijepo. Danas smo potpisali ugovor s tvrtkom Stanić Beverages."

Svjetlan Stanić je kazao: 

"Kao vlasnik "Stanić Beverages" i "Juicy" brandova, mogu reći da sam u protekle 23 godine zavolio ovaj grad. Bavim se privatnim poslovima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini gdje bilježimo sjajne rezultate, a sada želimo pomoći klubu koliko god možemo. Tržišni smo lideri, imamo najbolju kvalitetu soka, pa ćemo to pružiti svim zaposlenicima i igračima kluba. Hvala klubu što smo imali dobre pregovore i što ćemo surađivati."

Aljoša Bašić je izrazio zadovoljstvo uspješnim pregovorima i uvjerenje da će se nakon današnjeg dana i novi sponzori lakše odazvati: 

"Zahvaljujem Svjetlanu što je spojio veliki brand Hajduk s jednim od najvećih brandova u regiji, a nadam se kasnije i u Europi. Nakon današnjeg dana će se i novi sponzori lakše odazvati. Razgovori su bili profesionalni i ugodni, a najavljujem i nove projekte koje ćemo razvijati."

Marin Brbić je najavio otvaranje novog Hajdukovog Fan Shopa u splitskoj trajektnoj luci. Otvaranje će biti upriličeno u subotu u 13.30 sati, na dan Hajdukovog rođendana. 

Lokacija je odabrana kao visoko prometno mjesto kojim cirkulira veliki broj putnika i turista, koji će sada biti u prilici odmah u luci posjetiti novi veliki Hajdukov Fan Shop.

"Upravo na mjestu gdje se kreće toliki broj ljudi koji idu prema otocima, ali i onih koji putuju avionima našeg partnera ECA-e, želimo otvoriti našu prodavaonicu." kazao je Marin Brbić.

8/2/2016 - 14:08 sati
Klub
Autor: Ivan Galić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr