Mobile menu
Trener Burić: Upoznat ćemo protivnike do zadnjeg detalja

Trener Burić: Upoznat ćemo protivnike do zadnjeg detalja

 
22/6/2015 - 12:30 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Trener Hajduka Damir Burić kazao je nakon ždrijeba: 

"Jesam li zadovoljan ždrijebom?! Pa bit ću zadovoljan ako prođemo. Najvažnije je da se dobro pripremimo za protivnike koji nas čekaju i da dobijemo sve potrebne informacije. Što se tiče Estonaca kod njih prvenstvo traje, tako da su već uigrani što se tiče taktike i organizacije momčadi. Probat ćemo vidjeti jednu njihovu utakmicu uživo. Igraju u subotu kod kuće, ali imat ćemo uvid i u njihove utakmice koje su igrali u ovoj sezoni. Oprezan sam jer smatram da svakom protivnika treba respektirati", kometirao je trener Burić.  

Kapetan Goran Milović je komentirao:

"Molili smo Boga da ne bude Kazahstan iako će i ovo biti putovanje od tri sata avionom. Nismo željeli niti da bude netko s prostora bivše Juge, to su onda posebno vruće utakmice."

"Estonce nećemo podcijeniti. Stožer će sigurno sve analizirati da dobijemo širu sliku."

Što se tiče mogućih protivnika u 2. pretkolu Goran Milović je istaknuo: 

"Koper smo jako dobro upoznali na zimskim pripremama. Izgubili smo tada od njih, ali to nije realna slika odnosa snaga dviju momčadi danas. O Vikinguru zasad nemamo informacija, ali sigurno da ćemo pratiti njihove utakmice i da ćemo imati sve detalje. U svakom slučaju smatram da smo i prvom, a i u drugom kolu dobili protivnike koje možemo proći", poručio je kapetan Hajduka Goran Milović

22/6/2015 - 12:30 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr