Mobile menu
Svi na Poljud: Jadranski derbi danas od 17 sati

Svi na Poljud: Jadranski derbi danas od 17 sati

 
11/3/2017 - 10:26 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 1:1 (Poljud, 11/03/2017)"

Nogometaši Hajduka danas od 17 sati na Poljudu dočekuju momčad Rijeke u sklopu 24. kola MAXtv Prve lige. Momčad Matjaža Keka dolazi na Poljud kao vodeća momčad prvenstva, no trener Joan Carrillo najavi dvoboja rekao je kako ide na sva tri boda kao u svakoj utakmici, ali da će detalji odlučiti današnjeg pobjednika. Naravno, hajdukovci su stavili maksimalan fokus na ovaj susret, motiv je veliki i sigurno je da će Bijeli učiniti sve kako bi razveselili svoje navijače.

U odnosu na prošlo kolo Bijeli će biti pojačani za napadača Antu Ercega, strijelca dva pogotka u proljetnom dijelu sezone. Na raspolaganju su treneru Carrillu i njegovim suradnicima bili svi igrači izuzev Zvonimira Kožulja, Georgija Terzieva i Marka Bencuna koji još uvijek rade odvojeno od momčadi te Josipa Juranovića koji je nakon operacije u procesu rehabilitacije.

Određene su službene osobe za subotnji ogled. Pravdu u srazu Hajduka i Rijeke će dijeliti Mario Zebec iz Cestice, a pomoćnici će mu biti Borut Križarić iz Čakovca i Jerko Crnčić iz Vrbovca. Četvrti sudac je Goran Pataki iz Đakova, a dodatni pomoćni suci su Ante Vučemilović iz Osijeka i Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. 

Delegat susreta je Davor Ivić iz Siska, a kontrolor suđenja Igor Pristovnik iz Zagreba. Zebec je ove sezone Hajduku sudio dvaput, oba puta u derbijima protiv Dinama na Poljudu.

Ulaznice za utakmicu su u prodaji, a sve informacije o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE. Tekstualni prijenos i sva događanja u Jadranskom derbiju pratite UŽIVO na našem Twitter profilu.


11/3/2017 - 10:26 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr