Mobile menu
Svi na Poljud: Hajduk danas igra zadnji ovosezonski dvoboj pred svojim navijačima!

Svi na Poljud: Hajduk danas igra zadnji ovosezonski dvoboj pred svojim navijačima!

 
20/5/2017 - 09:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter (Z) 6:0 (Split, 20/5/2017)"

Nogometaši Hajduka će danas od 19 sati igrati protiv Inter-Zaprešića odigrati pretposljednje kolo MAXtv Prve lige u sezoni 2016/2017. Posljednji je to susret koji će momčad Joana Carrilla odigrati pred poljudskom publikom u ovoj natjecateljskoj sezoni. Ulaznice za dvoboj su u prodaji, a sve informacije možete pronaći ovdje.

Hajdukov trener će u odnosu na prošlo kolo u utakmici sa Zaprešićanima moći računati na Antu Ercega, Francka Ohandzu i Frana Tudora koji su zbog tri žuta kartona morali pauzirati u ogledu s Lokomotivom. Danas će zbog tri javne opomene izostati veznjak Toma Bašić. U najavi susreta trener Carrillo je rekao da je momčad spremna za utakmicu i da je maksimalan fokus stavljen na osvajanje nova tri boda.

Kao uvertiru za završnu utakmicu prve momčadi na poljudski travnjak će od 18:45 istrčati pionirikadeti juniori, koji su branili boje Kluba na završnici Kupa u Ludbregu odakle nose dva vrijedna trofeja. Pozivamo stoga sve gledatelje, navijače Hajduka, da na tribinama Poljuda budu što prije kako bi pozdravili igrače i stručni stožer sve tri momčadi - budućnost Hajduka.

Tribine Poljuda otvaraju se već od 17 sati kada će na glavnom travnjaku započeti predigra najmlađih hajdukovaca, rođenih 2009. godine.

Određeni su i suci za današnji sraz, a pravdu u posljednjem ovosezonskom dvoboju na Poljudu će dijeliti zagrebačka četvorka. Glavni sudac utakmice je Fran Jović, a pomagat će mu sugrađani Ivica Modrić i Igor Krmar. Četvrti sudac je Dalibor Mlakar. Jović je sudio i u prošlom međusobnom srazu Hajduka i Intera u kojem je Carrillova momčad slavila rezultatom 3:1. Delegat suđenja je Antun Valić iz Slavonskog Broda, a kontrolor Šime Vukić iz Rijeke.

Tekstualni prijenos događanja s Poljuda možete pratiti putem službenog Twitter profila.

20/5/2017 - 09:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr