Mobile menu
Svi bi igrali protiv Lokomotive

Svi bi igrali protiv Lokomotive

 
21/10/2014 - 11:21 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 2:2 (Poljud - 25/10/2014)"

Konačno se Bijeli pripemaju za jednu poljudsku utakmicu. Nakon nešto manje od dva mjeseca hajdukovci će zaigrati na svojem travnjaku, i to novom, premijerno, u subotu od 19 sati kad im u goste stiže Lokomotiva.

U Koprivnici je u nedjelju momčad Igora Tudora bila znatno oslabljena, svejedno su hajdukovci zasluženo slavili i nastavili pozitivnu gostujuću seriju. Tko će se do subote i dolaska Zagrepčana oporaviti teško je još u ovom trenutku kazati. Trebao bi se vratiti Sandro Gotal koji je pauzirao zbog kartona, stisnut će zube Avdija Vršajević. Upitnici su još u ovom trenutku nad Dejanom Mezgom, Antonijom Milićem i Antonom Maglicom, sigurno neće biti Dantea Stipice i Fabjana Tomića. Stipica će zbog ozljede izbivati do proljeća... Kapetan Mario Maloča dobio je u Koprivnici jaki udarac u glavu, no njegovi nastupi i u težim slučajevima nisu bili upitni. Andrija Balić je puno bolje nego što su prve prognoze sugerirale.

Četiri su dana treninga do dvoboja s Lokomotivom, svi bi željeli zaigrati u subotu. Pred gledateljima ili bez, znat će se do četvrtka navečer...

21/10/2014 - 11:21 sati
Prva momčad