Mobile menu
Radošević: Unatoč remiju, pokazali smo da se dižemo i igramo sve bolje

Radošević: Unatoč remiju, pokazali smo da se dižemo i igramo sve bolje

 
24/7/2017 - 12:56 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Inter-Zaprešić - Hajduk 2:2 (Zaprešić, 23/7/2017)"

Hajduk je u Zaprešiću na kraju odigrao neriješenih 2:2. Vodili su hajdukovci 2:0 nakon prvog poluvremena i dominirali gotovo tijekom svih 90 minuta, no Zaprešićani su uspjeli iskoristiti svojih pet minuta i zabili dva pogotka iz dvije prilike. 

- Prvenstvo je dugo, bitno je da se dižemo kao momčad. Greške su sastavni dio nogometa i sada moramo učiti iz njih. Imali smo i mi stopostotnih šansi, mogli smo već na poluvremenu voditi 5:0. Meni je najvažnije što smo pokazali da se dižemo, svaku utakmicu igramo sve bolje, a ovo trebamo zaboraviti, da uđemo čiste glave u sraz s Brondbyjem. Kažem, meni je najvažniji dojam, igramo dobar, baš dobar nogomet - rezonirao je nakon susreta zadnji vezni Carrillove momčadi Josip Radošević.

- Moja igra nije bitna, momčad je u prvom planu. Nikad nisam bio za izdvajanje pojedinaca. Ni jedna igra pojedinca ne dolazi ispred igre momčadi. Zadovoljan sam svojom igrom i nadam se da ću tako i nastaviti. Na poluvremenu smo već mogli imati veću prednost. Da smo dali treći, protivnik više ne bi imao šanse za preokret. A ovako kod 2:0 oni su znali da se jednim golom mogu vratiti u igru. Naravno da smo razočarani jer ovo nije rezultat koji nam je povoljan ali trebamo se okrenuti sljedećoj utakmici i pobrinuti se da nam se drugi put ovakvo što ne dogodi. - poručio je Nikola Vlašić, strijelac drugog pogotka Bijelih koji je jučer u Zaprešiću odigrao zaista fantastičnu partiju koja nažalost nije okrunjena osvajanjem sva tri boda.

24/7/2017 - 12:56 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr