Mobile menu
Prvaci danas gostuju u Ivanbegovini

Prvaci danas gostuju u Ivanbegovini

 
14/5/2017 - 08:44 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr

Druga momčad Bijelih osvojila je naslov 3. HNL jug četiri kola prije kraja natjecanja. Dominaciju su igrači Marka Loze pokazivali tijekom cijele sezone i sasvim zasluženo su osvojili naslov prvaka i plasirali se u viši natjecateljski rang. Hajdukovci nakon 30 odigranih kola imaju uvjerljivo najefikasniji napad i najbolju obranu lige. Gol razlika je 77:23. Postigli su Lozini igrači više od 2,5 pogodaka po utakmici, a primili svega 0,75. Bijeli su u svim segmentima potvrdili da su najbolja momčad lige.

No, unatoč osvojenoj tituli, opuštanja nema. Do kraja su preostala četiri kola, a trener Lozo je rekao kako će od igrača tražiti maksimalni angažman bez obzira na riješeno pitanje prvaka. Cilj je dobiti sve utakmice do kraja natjecateljske sezone, a prva na redu je danas u gostima protiv Kamena iz Ivanbegovine koja se igra s početkom u 17 sati. U prvom međusobnom ogledu na Poljudu Bijeli su slavili rezultatom 4:0.

Pravdu u današnjem ogledu dijelit će Josip Zec, a pomagat će mu Miroslav Čalo i Dražen Bodrožić. Četvrti sudac je Drago Mikulić, a delegat susreta Dragan Vučković.

14/5/2017 - 08:44 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr