Mobile menu
Predstavljena dječja slikovnica ''Bila je boja i sina moga''

Predstavljena dječja slikovnica ''Bila je boja i sina moga''

 
14/12/2017 - 20:19 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Predstavljena slikovnica ''Bila je boja i sina moga''Predstavljena slikovnica ''Bila je boja i sina moga''Predstavljena slikovnica ''Bila je boja i sina moga''Predstavljena slikovnica ''Bila je boja i sina moga''Predstavljena slikovnica ''Bila je boja i sina moga''Predstavljena slikovnica ''Bila je boja i sina moga''Predstavljena slikovnica ''Bila je boja i sina moga''
Predstavljena slikovnica ''Bila je boja i sina moga''

Danas je u TC Joker održano predstavljanje dječje slikovnice "Bila je boja i sina moga" u povodu nadolazećih blagdana, koju su predstavila djeca kroz zabavni igrokaz posvećen svom najdražem Klubu. 

Autorica ove edukativno-zabavne slikovnice je Tea Engelbrecht, color je Antonio Blašković, dok je grafički dizajn pripremio Željan Engelbrecht. Slikovnica "Bila je boja i sina moga" je odličan poklon za djecu svih uzrasta. 

Na predstavljanju slikovnice sudjelovali su i Hajdukovi prvotimci Ante Erceg i Karlo Letica koji su se rado prisjetili svog djetinjstva i prvih odlazaka na utakmice Hajduka na Poljudu. Naravno, djeca su bila oduševljena Hajdukovom maskotom Ricom koji je zabavljao sve nazočne.

Svoj primjerak slikovnice od danas možete potražiti po cijeni od 129,00 kuna, a sva prodajna mjesta možete pronaći OVDJE.

Više o samom predstavljanju možete pogledati u fotogaleriji.

14/12/2017 - 20:19 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr