Mobile menu
Predsjednik Kos: Sretni smo i ponosni jer možemo surađivati na građenju dva velika brenda

Predsjednik Kos: Sretni smo i ponosni jer možemo surađivati na građenju dva velika brenda

 
16/3/2018 - 13:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Potpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP bankePotpisivanje ugovora između Hajduka i OTP banke
Potpisivanje ugovora između Hajduka i OTP banke

U Bijelom salonu poljudskog stadiona danas je svečano potpisan sponzorski ugovor između Hajduka i Splitske banke, koja je od svibnja prošle godine u vlasništvu OTP grupe u Hrvatskoj.

- Zadnjih tjedana nam se dogodilo puno lijepih stvari, ne samo na sportskom terenu. Ponosni smo i sretni što produžujemo suradnju s našim partnerom OTP bankom. Sretni smo i ponosni jer možemo surađivati na građenju dva velika brenda. Zahvalni smo sponzorima koji su nas pratili i kad nije bilo ovako lijepo i dobro. - zadovoljan i sretan nastavkom suradnje bio je predsjednik Uprave HNK Hajduk, Ivan Kos.

- Drago nam je što nastavljamo sa sponzorstvom Hajduka. Nije ovo samo sponzorsko, već prijateljsko partnerstvo. Bio sam na nekoliko utakmica i uvjerio se da je atmosfera nešto posebno. Znam da je Hajduk jako povezan sa svojim navijačima i jedva čekam vidjeti logo OTP-a u Ligi prvaka. - poručio je Balázs Békeffy, predsjednik uprave OTP banke Hrvatska.

Svečanom predstavljanju nazočili su i igrači Hajduka kapetan Zoran Nižić, Marko Futacs, Ahmed Said Said i Karlo Letica. Više o svemu pogledajte u videoprilogu i fotogaleriji.

16/3/2018 - 13:00 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr