Mobile menu
Posljednji dvoboj u 2017. godini: Hajduk protiv Intera na Poljudu od 15 sati

Posljednji dvoboj u 2017. godini: Hajduk protiv Intera na Poljudu od 15 sati

 
17/12/2017 - 08:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter Z. 5:0 (Split, 17/12/2017)"

Nogometaši Hajduka danas od 15 sati na Poljudu igraju posljednju utakmicu jesenskog dijela sezone. Bijeli na svom stadionu dočekuju momčad zaprešićkog Intera. 

Pozitivan niz je iza momčadi Željka Kopića u posljednjih mjesec dana, hajdukovci su osvojili 10 od 12 prvenstvenih bodova, plasirali se u polufinale Kupa Hrvatske. Četiri od pet ogleda u posljednjih mjesec dana Bijeli su odigrali u gostima sa stopostotnim učinkom. 

Slavljem protiv Intera Hajdukovi igrači bi zaokružili sjajan niz ostvaren u razdoblju otkako je na klupu sjeo trener Kopić. Na konferenciji za medije uoči susreta strateg Bijelih rekao je kako će inzistirati da momčad bude na razini kako bi stigla do priželjkivanog rezultata s kojim bi se u pozitivnom raspoloženju otišlo na zimsku pauzu. 

Brojna su događanja u ovom tjednu iza nogometaša Hajduka koji su uz pripreme za današnji prvenstveni sraz svojim odazivom i spremnošću pokazali veliko srce sudjelovavši na humanitarnim akcijama. Izmamili su Bijeli osmijeh i zadovoljstvo na mnoga lica, a vjerujemo da će to učiniti i danas, pobjedom i osvajanjem nova tri boda na kraju polusezone.

U odnosu na prošli ogled s Lokomotivom u momčad se vraćaju Ante Erceg i Hamza Barry, dok zbog tri žuta kartona neće biti veznjak Savvas Gentsoglou.

Određene su i službene osobe za ogled sa Zaprešićanima. Pravdu u susretu Hajduka i Intera dijelit će Ivan Vučković iz Zagreba. Pomoćnici su mu Igor Krmar iz Zagreba i Vedran Đurak iz Stupnog. Četvrti sudac je Ante Čuljak, također iz Zagreba. Delegat susreta je Dražen Posavec iz Maruševca, a kontrolor suđenja Šime Vukić iz Rijeke.


17/12/2017 - 08:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr