Mobile menu

Pogledajte kako golove zabija Andrija Balić

 
10/5/2015 - 07:11 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Andrija Balić zaigrao je poslije mjesec dana pauze zbog ozljede zgloba. Vratio se na utakmici protiv Osijeka na Poljudu koju je Hajduk dobio s 3:2. 

Trener Hajduka Hari Vukas poslao je Balića u igru u 60. minuti, a već četiri minute kasnije 17-godišnji veznjak zabio je sjajan gol s dvadeset metara.

"Mjesec dana bez utakmica bilo je malo previše. Bio sam željan igre i golova. Pauza nije ostavila traga na mojoj formi", kazao je Andrija Balić nakon utakmice s Osijekom.

Balić će biti važan adut u zadnje tri utakmice Hajduka do kraja sezone. Njegov učinak je sjajan. Ovo mu je bio šesti gol u sezoni. Ovog proljeća zabio je dva gola Vinogradaru u Kupu te četiri u prvenstvu od čega jedan Dinamu u derbiju na Poljudu. 

Mladi hajdukovac s puno optimizma gleda prema utakmicama koje dolaze. 

"Volimo trenera Vukasa i dajemo sve od sebe za njega i za rezultat. Sad moramo dobiti Dinamo. Navijači bi to htjeli pa će tako i biti. Idemo u Zagreb odigrati pravu utakmicu. Sigurno je da ćemo dati sve od sebe. Na Maksimiru ćemo imati dobar teren. Bit će sigurno puno više naših navijača nego njihovih, tako da ćemo se osjećati kao kod kuće. Nadamo se pozitivnom rezultatu", poručuje Balić


10/5/2015 - 07:11 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr