Mobile menu
Pogledajte fotoreportažu s posljednjeg treninga uoči dvoboja s Istrom

Pogledajte fotoreportažu s posljednjeg treninga uoči dvoboja s Istrom

 
23/2/2017 - 20:26 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 4:0 (Poljud, 24/02/2017)"
Trening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči IstreTrening uoči Istre
Trening uoči Istre

Nogometaši Joana Carrilla odradili su danas poslijepodne na glavnom travnjaku poljudskog stadiona posljednji trening uoči prve utakmice na Poljudu u proljetnom dijelu sezone u kojem Bijeli dočekuju momčad Istre 1961. Dvoboj 22. kola MAXtv Prve lige na rasporedu je sutra u 18 sati.

- Dat ćemo sve od sebe da upišemo tri boda koja su nam nužno potrebna. Analizirali smo utakmicu protiv Splita, vidjeli gdje smo griješili i sad je na nama da ispravimo to u dvoboju s Istrom. Očekujemo i sutra sličnu utakmicu, protok lopte nam mora biti brži, trebamo igrati okomitije i iskoristiti što veći broj prilika - rekao je u najavi susreta veznjak Hajduka Toma Bašić.

Na raspolaganju su treneru Carrilla bili svi igrači, izuzev oporavljenika Zvonimira Kožulja koji bi se sljedeći tjedan trebao priključiti redovnim treninzima. Odvojeno su od ostatka momčadi radili Marko Bencun i Josip Bašić. U momčad se nakon odrađenih suspenzija u prošlom kolu vraćaju Jefferson i Toma Bašić, a pravo nastupa imat će i novopridošlo pojačanje Bijelih stoper Georgi Terziev.

Ulaznice za utakmicu su u prodaji, a sve informacije o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE.

Pogledajte fotogaleriju s posljednjeg treninga uoči sutrašnjeg dvoboja.

23/2/2017 - 20:26 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr