Mobile menu
Pioniri II osvojili drugo mjesto na turniru u Međugorju

Pioniri II osvojili drugo mjesto na turniru u Međugorju

 
12/3/2017 - 08:35 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Hajdukovi pioniri II (2003.) osvojili su drugo mjesto na Međunarodnom nogometnom turniru 'Međugorje Cup 2017'. 

Na ovom jakom turniru na kojem su nastupili igrači rođeni 2002. godine iz šest zemalja, momčad trenera Vedrana Kukoča do finala je došla ostvarivši pet pobjeda uz jedan poraz. Prolaz u četvrtfinale Hajduk je ostvario u skupini s domaćinom NK Međugorjem, Slaven Belupom, Gorskim kotarom i Marsonijom. 

U četvrtfinalu turnira protivnik Bijelih bila je Dubrava, Hajduk je slavio s 2:1, a onda pobjedom od 2:0 nad Dinamom ostvario plasman u finale. 

U finalnom susretu bolji od Bijelih bili su godinu dana stariji igrači Širokog Brijega, koji su ostvarili pobjedu od 3:0. Vinko Rozić dobio je priznanje kao najbolji strijelac turnira.

Za Hajduk su nastupili: Toni Silić i Petar Nikolić (vratari), Franko Gavranić, Ivan Dominić, Luka Bradarić, Ivan Krolo, Antonio Jakir, Ivo Čengić, Ivano Luka Želalić, Vinko Rozić, Marko Žulić, Leonardo Petrović, Luka Posinković, Ante Glavina, Dinko Kuzmić, Stipan Budiša i Antonio Jelić.  Uz trenera Vedrana Kukoča i trenera vratara Stjepana Radovančića u vodstvu puta bio je i fizioterapeut Matko Jurić

12/3/2017 - 08:35 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr