Mobile menu
Pioniri i kadeti Hajduka bolji od Lokomotive

Pioniri i kadeti Hajduka bolji od Lokomotive

 
26/2/2017 - 12:33 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Pioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - LokomotivaPioniri i kadeti: Hajduk - Lokomotiva
Pioniri i kadeti: Hajduk - Lokomotiva

Pioniri Hajduka svladali su u 18. kolu 1. HNL momčad Lokomotive rezultatom 2:0, a oba pogotka mladi hajdukovci postigli su u drugom dijelu. Prvo poluvrijeme proteklo je u čvrstoj i borbenoj igri, ali bez golova na obje strane. Najopasniji kod Bijelih bio je Ivan Ljubičić, čije udarce u 5. i 35. minuti je obranio vratar gostiju Ivan Marković. S tri obrane istaknuo se i domaći vratar, najveću priliku gosti su imali u 31. minuti kada je usamljeni Mihael Poslek šutirao s 12 metara, a Mihovil Franetović odlično obranio nogom.

Hajduk je poveo u 40. minuti, nakon lijepog prodora Domagoja Topića i ubačaja s desne strane, Ljubičić je poentirao s desetak metara. Dvije minute kasnije isti igrač umalo je iskoristio zbrku u protivničkoj obrani, a a u 55. minuti je opasno zaprijetio iz jedne gužve pred golom gostiju. 

Drugi pogodak postignut je u 60. minuti, odlično je s 20 - ak metara šutirao Luka Kekez i postavio konačan rezultat utakmice. Posljednju priliku igrači trenera Jure Srzića su imali u zadnjoj minuti, kada je Topić nakon izvanrednog prodora poslužio Stipu Biuka, ali je njegov lob sa 16 metara završio preko gola.

Bijeli su zasluženo upisali novu pobjedu i važna tri boda za očuvanje prve pozicije na prvenstvenoj ljestvici.

Za Hajduk su nastupili: Franetović, Unušić, Bekavac (od 61. Babić), Pelivan (od 68. Pervan), Gulišija (od 36. Ćubelić), Galić, Topić, Mamić (od 46. Kekez), Ljubičić, Biuk, Bebić.

U susretu kadeta Hajduk je ostvario pobjedu od 4:2, iako su gosti poveli u 23. minuti preko Marka Čolića. Na dugu loptu iz pozadine gostiju obrana Bijelih u zaleđu je ostavila jednog igrača Lokomotive, ali je iz drugog plana stigao Čolić i iz blizine svladao Vicu Baždarića.

Igrači trenera Siniše Oreščanina brzo su reagirali i u samo četiri minute postigli tri pogotka. Izjednačio je u 35. minuti Michele Šego iz jedanaesterca dosuđenog nakon igranja rukom u šesnaestercu gostiju. Samo minutu kasnije Ivan Brnić je brzo izveo jedan slobodan udarac i uposlio Jakova Blagaića koji preciznim udarcem dovodi Hajduk u vodstvo. U 38. minuti Jurica Bajić je probio desnu stranu i pronašao Leona Krekovića koji postiže pogodak iz neposredne blizine.  

Drugo poluvrijeme Hajduk je otvorio četvrtim pogotkom, ovog puta Brnić je bio asistent, a odličnu igru pogotkom je okrunio Jurica Bajić. Gosti su smanjili na 4:2 u 60. minuti, jednu odbijenu loptu Bruno Međimorec je s 14 metara zakucao u mrežu. Posljednju priliku na utakmici imali su gosti u 75. minuti kada je Nikola Jerbić loptu koja je ispala iz ruke vrataru Baždariću, poslao s desetak metara preko gola.  

Kadeti Hajduka prikazali su odličnu igru i ostvarili zasluženu pobjedu, a gledatelji su mogli uživati u odličnoj utakmici punoj lijepih poteza, uz izuzetno korektno ponašanje oba protivnika.

Hajduk je nastupio u sastavu: Baždarić, Vušković, Karabatić, Ševelj, Radić, Čuić (od 67. Radić), Brnić (od 73. Romić), Kreković (od 59. Šuto), Bajić, Blagaić, Šego.

26/2/2017 - 12:33 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr