Mobile menu
Oreščanin: Zadovoljan sam pobjedom, druga liga idealan je poligon za mlade igrače

Oreščanin: Zadovoljan sam pobjedom, druga liga idealan je poligon za mlade igrače

 
20/8/2017 - 19:39 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Zadovoljan je nakon prvog nastupa Hajduka II u drugoligaškoj konkurenciji bio trener Bijelih Siniša Oreščanin

- Prvo poluvrijeme odigrali smo dosta bolje od nastavka, u kojem je i protivnik pokazao neke svoje dobre strane. Zadovoljan sam, danas smo pokazali budućnost kluba, nastupili su igrači rođeni 1999. i 2000. godine, a bilo je i onih koji se na ovaj način pokušavaju nametnuti i ući u konkurenciju za prvu momčad. 

Trener Bijelih smatra kako je druga liga idealna za sazrijevanje momčadi te posebno ističe vrijednost prošlosezonskih rezultata.

- Prošle sezone dva strateška cilja bila su plasman Hajduka II u drugu ligu i plasman juniora u 1 HNL. To smo postigli i omogućili dva bolja filtera za naše igrače. Radujem se sljedećem kolu i gostovanju u Sesvetama. Poznajem tu momčad, radi se o klubu iz mog kraja, očekujem tešku i specifičnu utakmicu i zanima me kako će se moji igrači postaviti na jednom tako teškom gostovanju.

Kapetan Josip Bašić pružio je odličnu partiju i gospodario desnom stranom terena. 

- Čestitam svim suigračima, mislim da je pobjeda zaslužena i da je mogla biti izražena i većim omjerom. Druga liga sigurno će biti zahtjevna za mlade igrače, ali će im značajno pomoći u razvoju. Moram istaknuti kako se već danas vidjelo koliko nam znači iskustvo Gorana Gruice i mislim da je njegovo dovođenje velika stvar za ovu momčad. 

20/8/2017 - 19:39 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr