Mobile menu
Oreščanin: Protiv Solina se nadam nastavku pozitivnog niza, ali i dobroj igri

Oreščanin: Protiv Solina se nadam nastavku pozitivnog niza, ali i dobroj igri

 
6/10/2017 - 19:39 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajduk II u 10. kolu 2. HNL u subotu odlazi na najbliže gostovanje, u obližnji Solin.  Najmlađa momčad lige ujedno je i najefikasnija te zauzima treće mjesto na ljestvici. Trener Siniša Oreščanin zadovoljan je dosadašnjim učinkom.

-  Iza nas je pozitivan niz od šest utakmica u kojima smo ostvarili četiri pobjede i dva remija u kojima smo bili puno bliži osvajanju sva tri boda. Nadam se nastavku tog niza, ali prije svega me zanima dobra igra – želim da na terenu ispunjavamo sve dogovore i situacije s treninga kako bismo ostvarili naš cilj i bili konkurentni u seniorskom nogometu.

Solin zauzima osmo mjesto s 11 bodova, a u posljednje tri utakmice osvojili su samo bod.

- Istina je da posljednji rezultati ne odgovaraju njihovim ambicijama, ali naše analize pokazuju da se radi o vrlo zahtjevnom domaćinu na jednom specifičnom terenu. Bit će to prava drugoligaška utakmica i lokalni derbi. Solin je ekipa koja ima identitet, zna što hoće i kako to ostvariti. 

Prva dionica prvenstva bliži se kraju, a trener Oreščanin smatra kako Hajduk II ide dobrim putem.

- Zadovoljni smo kako je momčad odgovorila na izazove seniorskog nogometa, a za kompletan utisak prve dionice ipak treba pričekati i odigrati preostale dvije utakmice protiv Solina i Varaždina.

Utakmica Solin - Hajduk II igra se u subotu s početkom u 15.30 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter profila.

6/10/2017 - 19:39 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr