Mobile menu
Okupljanje brojnih prijatelja Hajduka za 105. rođendan

Okupljanje brojnih prijatelja Hajduka za 105. rođendan

 
13/2/2016 - 17:33 sati
Klub
Autor: Ivan Galić
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr
Okupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendanOkupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendanOkupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendanOkupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendanOkupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendanOkupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendanOkupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendanOkupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendanOkupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendanOkupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendanOkupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendanOkupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendanOkupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendanOkupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendanOkupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendan
Okupljanje prijatelja Hajduka za 105. rođendan

Danas, na 105. rođendan HNK Hajduka u subotu 13. veljače, povodom svečanog potpisivanja novog sponzorskog ugovora Hajduka i Splitske banke i povodom otvorenja novog Hajdukovog Fan Shopa u splitskoj trajektnoj luci, okupili su se brojni prijatelji Hajduka, među kojima su bili i posebni izaslanik Predsjednice RH Andro Krstulović Opara, župan Splitsko-dalmatinske županije Zlatko Ževrnja i gradonačelnik Splita Ivo Baldasar.

Okupljene je pozdravio je predsjednik Nadzornog odbora HNK Hajduk Ljubo Pavasović-Visković, zahvalio se i direktoru marketinga HNK Hajduk Aljoši Bašiću i njegovim kolegama, zahvaljujući čijem je trudu ovaj zahtjevan projekt dovršen do 105. rođendana Hajduka.

Predsjednik Uprave Splitske banke André–Marc Prudent je poručio da je ponosan biti tu kao navijač Hajduka i impresioniran je poslom koji HNK Hajduk radi na području promocije i marketinga.

"Impresioniran sam naporima menadžmenta kluba da otvore ovaj shop. Stalno mi napominju da je Hajduk izuzetno važan na ovom području i možemo biti ponosni što je Splitska banka dio cijele pri priče."

Hajduk je jedini klub za koji se živi i ponosan je što će Splitska banka biti sponzor, te na hrvatskom jeziku čestitao Hajduku 105. rođendan.

Svim okupljenim prijateljima Hajduka predsjednik Skupštine HNK Hajduk Vinko Radovani poželio je sretan rođendan, jer  Hajduk je jedno tijelo, to smo svi mi.

Pozdravio je i zahvalio se svima koji su dali svoj obol Hajduku, Andri Krstuloviću Opari, Zlatku Ževrnji, Ivi Baldasaru, ravnatelju Lučke uprave Split Milanu Blaževskom, bivšem predsjedniku HNK Hajduka Branku Grgiću i svima ostalima koji su dali svoj obol.

"105 godina zvuči puno, ali Hajduk je sve mlađi i mlađi i uskoro će izgledati poput 25-godišnjaka"

Vinko Radovani također je kazao da je u proteklih 5 godina, od 100. do 105. rođendana, Hajduk doživio procvat, prije svega zahvaljujući navijačima koji su udruženi u Naš Hajduk doveli ljude koji su omogućili ovaj procvat. Za sportske rezultate bitni su organizacijska i financijska stabilnost, to je jedini način za ozbiljno bavljenje sportom. Zahvalio se Branki Ramljaki Marinu Brbiću što su omogućili spomenutu ozbiljnu organizacijsku strukturu i financijsku stabilnost.

Također je poručio:

"Hajduk je bio i ostao simbol hrvatstva i hrvatske države i na tome ćemo ustrajati … budimo ponosni na ime Hajduk, budimo ustrajni, čestitam vam rođendan i naš Hajduk živi vječno!"

Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar je poželio svim navijačima sretan rođendan i poručio:

"Hajduk je dio nas, našeg mentalnog sklopa, naše prošlosti i budućnosti. Simbolično je da smo u gradskoj luci jer je Hajduk ušao u mirnu luku, najviše zahvaljujući trenutnoj upravi. Želim dogodine da bude još svečanije, uz titulu prvaka"

Župan Splitsko-dalmatinske županije Zlatko Ževrnja je čestitao Hajdukov rođendan svima i podsjetio koliko nas je puta Hajduk razveselio. Ujedno, Hajduk je i nerazdvojni simbol Splita i spaja ljude cijelog područja, što se vidi i kroz suradnju Hajduka i Dugopolja.

Posebni izaslanik Predsjednice RH Andro Krstulović Opara pozdravio je sve okupljene i kazao:

"Sretan sam što me "tokalo" biti ovdje kao izaslanik Predsjednice RH, koja nažalost nije bila u mogućnosti doći jer je na međunarodnoj konferenciji o izbjegličkoj krizi, međutim, na prvoj europskoj utakmici biti će na tribinama, ne u VIP loži."

Spomenuo je i da je kupio Hajdukov šal za svog sina i izrazio zadovoljstvo velikim brojem sponzora koji podržavaju novi Hajduk koji se gradi na krilima dišpeta, simbiozom navijača, uprave i svih ostalih koji ulažu svoj trud.

"Što je Hajduk jači slabiji su oni koji rade štetu nogometu. Hajduk šalje jaku poruku, ne samo u nogometu, kako treba urediti svoju baštinu. Hajduk je puno puta pokazao svoj dišpet i karakter, 1920-ih, 1944., 1975. kad se Split razvijao i Hajduk je bio na vrhu. Pozdravljam Vas u svoje ime i ime Predsjednice RH. Hajduk živi vječno!"

13/2/2016 - 17:33 sati
Klub
Autor: Ivan Galić
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr