Mobile menu
Održana svečana sjednica u povodu obilježavanja 106. rođendana

Održana svečana sjednica u povodu obilježavanja 106. rođendana

 
13/2/2017 - 15:35 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Svečana sjednica u povodu obilježavanja 106. rođendanaSvečana sjednica u povodu obilježavanja 106. rođendanaSvečana sjednica u povodu obilježavanja 106. rođendanaSvečana sjednica u povodu obilježavanja 106. rođendanaSvečana sjednica u povodu obilježavanja 106. rođendanaSvečana sjednica u povodu obilježavanja 106. rođendanaSvečana sjednica u povodu obilježavanja 106. rođendanaSvečana sjednica u povodu obilježavanja 106. rođendanaSvečana sjednica u povodu obilježavanja 106. rođendanaSvečana sjednica u povodu obilježavanja 106. rođendana
Svečana sjednica u povodu obilježavanja 106. rođendana

U Hrvatskom narodnom kazalištu Split danas je održana svečana sjednica u povodu obilježavanja 106. rođendana HNK Hajduk.

Okupljenima se najprije obratio predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos:

- Brojni su izazovi pred nama i samo zajedništvo svih pomoći će Hajduku da ostvari puni potencijal. Hajduk je od 1911. godine puno više od nogometa, Hajduk je religija. Neovisno o različitim razmišljanjima, budimo ispravni i zajedno radimo za njegovo dobro. Neka mu je sretan 106. rođendan i neka živi vječno.

Pročitano je pismo predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović koja je svim hajdukovcima čestitala 106. rođendan. Prigodnu čestitku u ime Grada Splita uputio je gradonačelnik Ivo Baldasar, dok je u ime Splitsko-dalmatinske županije rođendan čestitao župan Zlatko Ževrnja.

Gledateljima je izveden prizor iz Male Floramye u kojem se govori o dolasku baluna “Merigi” u Split, a sopranistica Branka Pleština Stanić izvela je ariju Daleko m’e biser mora. Svečanu sjednicu iz HNK-a vodila je Edita Lučić Jelić s Radio Dalmacije.

Cijeli događaj iz Hrvatskog narodnog kazališta možete pogledati u videoprilogu.

13/2/2017 - 15:35 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr