Mobile menu
Naši navijači u Liberecu mogu samo na gostujuću tribinu

Naši navijači u Liberecu mogu samo na gostujuću tribinu

 
18/8/2015 - 14:20 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slovan Liberec - Hajduk 1:0 (Liberec, 20/8/2015)"

Obavijest našim navijačima za utakmicu FC Slovan Liberec - HNK Hajduk koja se igra u Liberecu u četvrtak 20. kolovoza 2015. s početkom u 19 sati. 

FC Slovan Liberec uputio je službeni dopis HNK Hajduku u kojem se obavještava navijače Hajduka o predviđenim mjerama sigurnosti. U dopisu se navodi slijedeće:

Navijači Hajduka ulaznice za utakmicu u Liberecu mogli su kupiti isključivo preko Kluba navijača Hajduka - Torcida Split te neće biti dozvoljen ulazak gostujućih navijača na tribine predviđene za domaće navijače. 

Ponavljamo da ulaznice koje su distribuirane preko KNH Torcida Split nisu personalizirane, a s njima se može ući isključivo na gostujuću tribinu.

Organizator utakmice prodaje personalizirane ulaznice za ostale tribine te se na ulazu na tribine provjerava istovjetnosti imena na ulaznici i imena na osobnom dokumentu gledatelja.

Gledatelji koji nemaju ulaznicu na svoje ime neće biti pušteni na tribinu.

Na dan utakmice ulaznice ni za jednu tribinu neće biti u prodaji.

Ulaz za gostujuću tribinu je na zapadnom dijelu stadiona (ulaz broj 7), te je dostupan samo iz Sokolske ulice (autobusna stanica broj 12).

Ulazi na gostujuću tribinu otvaraju se u 17 sati, i zbog sigurnosnih razloga se isti mole da pravovremeno dođu na ulaze.

18/8/2015 - 14:20 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr