Mobile menu
Na zatvaranje Hajdukovog kampa u Sinju dolaze Ohandza i Memolla

Na zatvaranje Hajdukovog kampa u Sinju dolaze Ohandza i Memolla

 
17/6/2017 - 21:45 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Među 70-ak polaznika Nogometnog kampa HNK Hajduk koji se treći dan održava u Sinju, našla su se i dvojica prijatelja iz Omiša koji su se zajednički prijavili na Hajdukov kamp. Obojica su rođena 2009. godine i igraju za mlade uzraste NK Omiš.

Ivan Žulj je napadač, a Roko Stanić je igrač koji pokriva sve pozicije na terenu. Obojica pohađaju O.Š. Josipa Pupačića u Omišu i prvi razred završili su s odličnim uspjehom pa je dolazak u kamp u neku ruku i nagrada za izuzetan trud tijekom školske godine. Mladi Omišani jedva su dočekali početak kampa i s velikim entuzijazmom i upornošću izvršavaju sve dnevne obveze i s nestrpljenjem iščekuju svaki idući trening.

Na fotografiji je u opremi voljenog Kluba još jedan budući nogometaš, najmlađi Ivanov brat Jakov Žulj, dok je njihov otac zadužen za svakodnevni prijevoz Ivana i prijatelja Roka do kampa u Sinju. 

Nogometni kamp u Sinju traje do sutra, posljednjeg dana bit će održan turnir, kao i dodjela diploma te na samom završetku i zajedničko fotografiranje, a na zatvaranju će sudjelovati i dvojica hajdukovaca Franck Ohandza i Hysen Memolla koji u Kamp dolaze izravno nakon završetka jutarnjeg treninga.

17/6/2017 - 21:45 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr