Mobile menu
Mlađi početnici osvojili turnir 'Orebić 2024', juniorima II treće mjesto na Memorijalu Hrvoje Ćustić

Mlađi početnici osvojili turnir 'Orebić 2024', juniorima II treće mjesto na Memorijalu Hrvoje Ćustić

 
7/4/2024 - 15:20 sati
Akademija
Foto: Hajduk.hr

Tijekom vikenda su na nekoliko turnira sudjelovale selekcije Akademije HNK Hajduk Luka Kaliterna.

Najuspješniji su bili mlađi početnici (U-9) koji su osvojili prvo izdanje međunarodnog malonogometnog turnira za djecu 'Orebić 2024'. 

Igrači trenera Marija Lovrekovića prošli su skupinu te potom u polufinalu pobijedili DU Talent s 5:1, a u finalu Zrinjski Mostar rezultatom 5:0. Na Poljud osim pobjedničkog stiže i pehar za najboljeg strijelca turnira.

Mlađi početnici II (U-11) pod vodstvom trenera Josipa Vardića na turniru 'Mali Pauk' stigli su do četvrtfinala, u kojem su bolji bili susjedi iz NK Adriatica (0:2).

Minuta je dijelila pionire II (U-14) do završnice turnira 'Memorijal vukovarskih branitelja'. Igrači pod vodstvom trenera Marina Nerlovića u prve dvije utakmice u skupini su pobijedili selekciju Amerika/Kanada s 5:1 i Slaven Belupo 1:0. U trećem susretu im je bio potreban bod za plasman u daljnje natjecanje, ali je Rudeš pogotkom u posljednjoj minuti slavio s 2:1 i ostao u konkurenciji.


Juniori II (U-18) osvojili su 3. mjesto na 'Memorijalnom turniru Hrvoje Ćustić'. Igrači trenera Ivana Vukasovića su nakon prolaska skupine u polufinalu izgubili od Osijeka s 2:1. U utakmici za treće mjesto Bijeli su nakon 1:1 protiv Ferencvarosa, bili uspješniji u izvođenju jedanaesteraca i rezultatom 5:3 došli do 3. mjesta. 

7/4/2024 - 15:20 sati
Akademija
Foto: Hajduk.hr