Mobile menu
Milić: Gol će mi dati dodatno samopouzdanje

Milić: Gol će mi dati dodatno samopouzdanje

 
15/2/2014 - 09:04 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Sretan rođendan Hajduče! (105 godin' to traje)"
Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1Hajduk - HD 2:1
Hajduk - HD 2:1

Mario Pašalić je u prve dvije prvenstvene utakmice nastavka sezone (Split, Hrvatski dragovoljac, obje pobjede 2:1) postigao tri zgoditka i upisao jednu asistenciju. Protiv Hrvatskog dragovoljca je načeo mrežu gostiju u 30. sekundi drugog poluvremenu na asistenciju Antona Maglice...

Igra u ove prve dvije utakmice nije bila baš najidealnija, ali najvažnije je da smo upisali šest bodova. Pokušat ćemo u narednim kolima ispraviti nedostatke i podignuti je na očekivanu razinu. Što se tiče mojih golova, drago mi je da me ide, nadam se da ću rasti iz utakmice u utakmicu i da će Hajduk nastaviti pobjeđivati - kazao je nakon susreta za DalmacijaNews prvi strijelac Bijelih.

Pohvalio je igru gostiju, te pozvao sve navijače na slavljeničku utakmicu protiv Udinesea.

-  Dragovoljac je vrlo dobra momčad iako to pozicija na tablici ne pokazuje. Dobro se brane, opasni su u kontrama, ali srećom mi smo na početku drugog dijela uspjeli zabiti gol, zatim i drugi, kojim smo praktički riješili pitanje pobjednika. Sada nas utorak očekuje još susret protiv Udinesea, siguran sam da će to biti dobra utakmica i ovim putem pozivam sve navijače - kazao je Pašalić za kraj. 

Drugi zgoditak za Hajduk zabio je Antonio Milić koji je na pripremama podigao razinu forme i time zaradio povjerenje trenera Igora Tudora. Protiv Splita zaigrao je na poziciji lijevog beka, danas je započeo na mjestu zadnjeg veznog, a nakon ozljede Gorana Jozinovića ponovo je preselio na lijevu stranu. Gol za 2:0 postigao je nakon Pašalićevog ubačaja iz kornera. 

- Bila je ovo jako teška utakmica, ušli smo bolje u drugo poluvrijeme, iskoristili smo svoje prilike, na kraju smo iz gluposti primili taj gol, ali srećom ostalo je 2:1. Najvažnije je da smo upisali novu pobjedu - govorio je strijelac drugog gola nakon završetka susreta.

Milićeva forma je u uzlaznoj putanji, trener Tudora ozbiljno računa na njega, posebno zbog činjenice da ga može koristiti na više različitih pozicija. 

- Zadnji vezni nije moja najdraža pozicija, više volim igrati stopera, ali odigrat ću gdje me god trener stavi. Nakon dugo vremena sam zabio gol, nisam dugo ni igrao, ali sada sam iskoristio priliku koja mi se otvorila i siguran sam da će me i ovaj gol dati dodatno samopouzdanje u nastavku prvenstva - zaključio je Milić. 

15/2/2014 - 09:04 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr