Mobile menu
Marin Ljubić: Ovakve pobjede ključne su za naše nogometno odrastanje

Marin Ljubić: Ovakve pobjede ključne su za naše nogometno odrastanje

 
4/4/2018 - 15:31 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr

Jedan od najzaslužnijih pojedinaca za pobjedu Hajduka II u Varaždinu je svakako mladi vratar Bijelih Marin Ljubić koji je u 86. minuti susreta obranio jedanaesterac Domagoju Drožđeku. Bila je to sjajna obrana koja je prethodila pobjedničkom pogotku Leona Krekovića za vrlo vrijednu pobjedu Hajduka. Momčad Siniše Oreščanina se s ova tri boda učvrstila na sredini ljestvice i može bez velikog pritiska razmišljati o sljedećem susretu sa Sesvetama na Poljudu. 

- Cijelu utakmicu smo bili kompaktni, dobro smo se nosili s Varaždinom i na kraju smo iskoristili tu šansu koja nam se pružila. Takav je nogomet, oni su imali sve, dobili su kazneni udarac, ali nisu ga realizirali i već u sljedećoj akciji mi smo uzeli ono što nam se ponudilo - kazao nam je Ljubić nakon povratka iz Varaždina. 

Već u srijedu započele su pripreme za novu utakmicu koja je na rasporedu u nedjelju. 

- Ovo su bili važni bodovi za nas, za sigurnost na ljestvici, učvrstili smo se na sredini tablice i možemo mirno igrati do kraja prvenstva. Varaždin je iskusna ekipa, imaju kvalitetu i s razlogom su tu gdje jesu. Ovakve pobjede nam puno znače u stjecanju iskustva i samopouzdanja. Ovakve pobjede ključne su za nogometno odrastanje naše mlade momčadi - dodao je Ljubić. 

Za kraj se osvrnuo i na taj obranjeni jedanaesterac. 

- Igrali smo prije dva tjedna i baš Drožđek mi je zabio gol, nisam pogodio stranu, ali ovaj put sam odlučio odabrati istu i uspio sam. U međuvremenu sam vježbao s trenerom Ivicom Roguljićem na reakciji i očito se isplatilo. Drago mi je što sam mogao dati svoj doprinos u ovoj pobjedi - zaključio je mladi vratar Hajdukove druge momčadi. 

4/4/2018 - 15:31 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr