Mobile menu
Krenula prodaja pretplata: Redovi za godišnju ulaznicu formirani od ranog jutra...

Krenula prodaja pretplata: Redovi za godišnju ulaznicu formirani od ranog jutra...

 
20/6/2017 - 09:13 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Krenula prodaja pretplata: Redovi formirani od ranog jutra...Krenula prodaja pretplata: Redovi formirani od ranog jutra...Krenula prodaja pretplata: Redovi formirani od ranog jutra...Krenula prodaja pretplata: Redovi formirani od ranog jutra...Krenula prodaja pretplata: Redovi formirani od ranog jutra...
Krenula prodaja pretplata: Redovi formirani od ranog jutra...

Danas u 8:00 sati u Odjelu za članstvo na Poljudu započela je prodaja godišnjih ulaznica za domaće utakmice HNK Hajduk. Sve informacije o cijenama možete pronaći OVDJEPrvi navijači pristigli su prije otvaranja Odjela za članstvo, a red se počeo stvarati već oko 7 sati. Interes navijača je ogroman, a prvih dvoje sretnika koji su preuzeli svoju pretplatu za novu sezonu bili su Pero Šimundža i Andrija Sarić

- Samo Hajduk! - odgovorio je mladi Pero na pitanje što ga je potaknulo da u ranim jutarnjim satima preuzme svoju godišnju ulaznicu.

Rekao nam je i svoja očekivanja u novoj sezoni...

- Apsolutno mislim da se možemo boriti za naslov, ali i ući u Europsku ligu. Uvjeren sam da ova momčad na čelu s trenerom Joanom Carrillom može to ostvariti. Ako nastavimo s igrom kao u drugom dijelu protekle sezone, mislim da bez problema možemo proći idućeg europskog protivnika - rekao nam je mladi pretplatnik koji je svoje mjesto zauzeo na sjevernoj tribini stadiona.

Odjel za članstvo na usluzi je svim navijačima za vrijeme prodaje pretplata svakim radnim danom od 8:00 do 20:00 sati te subotom od 8 do 14 sati.

- Žestoki sam hajdukovac cijeli život, Hajduk mi je sve u životu. Došao sam po pretplatu za sina Bruna i sebe kao što to činim već dugi niz godina. Prezadovoljan sam bio igrom u posljednje vrijeme, a iako nas možda očekuje nezgodan protivnik u drugom pretkolu uvjeren san da ćemo proći dalje - poručio je gospodin Sarić pri kupnji dviju pretplata za istočnu tribinu Poljuda.

Kao i do sada, prilikom kupovine, svi članovi imaju popust od 10 do 13 posto, ovisno o kontinuitetu članstva, a sve pretplatnike iz protekle sezone, pretplata će ''čekati'' sve do prve domaće utakmice na Poljudu. U slučaju da pretplatnik ne obnovi godišnju ulaznicu do tada, mjesta će biti puštena u slobodnu prodaju. Također, odobrava se gotovinski popust od 5 posto za sve, bez obzira na status članstva. Gotovinski popust ne odnosi se na transakcijska plaćanja.

Požurite po svoju godišnju ulaznicu! Svi po pretplate!

20/6/2017 - 09:13 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr