Mobile menu
Počela prodaja godišnjih pretplata: Pogodnosti za članove, klupski pokloni za sve...

Počela prodaja godišnjih pretplata: Pogodnosti za članove, klupski pokloni za sve...

 
17/6/2017 - 10:35 sati
Klub
Foto: hajduk.hr

Započela je prodaja godišnjih pretplata za domaće utakmice Hajduka u sezoni 2017/2018.. Pretplate se  mogu kupiti u prostorima Odjela za članstvo na Poljudu, bez obzira na status članstva, i to u vremenu od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 14 sati. 

Kupnjom godišnje ulaznice/pretplate osiguravate sebi mjesto za sve utakmice Prve lige, Druge HNL (utakmice Hajduka II), za utakmice Kupa i za susrete Europske lige do Play-offa koje se u organizaciji HNK Hajduk Split održavaju na Poljudu, u natjecateljskoj sezoni 2017/2018. U slučaju plasmana Hajduka u Play-off Europske lige pretplatnicima će se omogućiti pravo prvokupa ulaznica u rokovima i terminima koje odredi Klub. 

Kao i do sada, prilikom kupovine, svi članovi imaju popust od 10 do 13 posto, ovisno o kontinuitetu članstva, a sve pretplatnike iz protekle sezone, pretplata će ''čekati'' sve do prve domaće utakmice na PoljuduU slučaju da pretplatnik ne obnovi godišnju ulaznicu do tada, mjesta će biti puštena u slobodnu prodaju. Također, odobrava se gotovinski popust od 5 posto za sve, bez obzira na status članstva. Gotovinski popust ne odnosi se na transakcijska plaćanja. 



Istaknute su pune cijene s PDV-om

U slučaju da se utakmica 2. pretkola Europske lige ne bude igrala na Poljudu prvih 4.000 pretplatnika dobit će ulaznicu za susret koji će se potom igrati na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju.

Također, Klub je za pretplatnike pripremio prigodne poklone. Prilikom kupnje pretplate dobit će Hajdukov privjesak, a osigurana je još i klupska zastava o čijem će preuzimanju Klub u narednim tjednima obavijestiti navijače.

Osim standardne godišnje pretplate, tu su i pretplate Junior (do navršenih 14 godina) i Senior (65+), a o popustima i ostalim detaljima tih pretplata više pročitajte u Općim uvjetima korištenja.

Požurite po svoju godišnju ulaznicu! Svi po pretplate! 

17/6/2017 - 10:35 sati
Klub
Foto: hajduk.hr