Mobile menu
Juniori u gostima svladali Osijek i osigurali polufinale Kupa!

Juniori u gostima svladali Osijek i osigurali polufinale Kupa!

 
5/4/2017 - 17:53 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr

Juniori: OSIJEK - HAJDUK  0:1
Utakmica 1/4 finala Hrvatskog nogometnog kupa za juniore
Osijek, Igralište N.K. Olimpija
Gledatelja: 50
Sudac: Ivan Župan (Bjelovar)
Strijelci: 0:1 Delić (25.)
HAJDUK: Matijaš, Budalić, Skorup, Barišić, Batarelo, Nejašmić, Pasariček (od 86. Topić), Rakić (od 76. Vuletić), Delić (od 83. Vidović), Teklić (od 53. Kovačević), Vujčić (od 61. Krajina).

Juniori Hajduka plasirali su se u polufinale Hrvatskog nogometnog kupa. Igrači trenera  Marija Despotovića u gostima su pobijedili Osijek s 1:0, a jedini zgoditak na utakmici postigao je Ivan Delić u 25. minuti. Nakon lijepe akcije i udarca Tonija Teklića sa 16 metara, odbijenu loptu bijela devetka je pospremila u mrežu.

Hajduk je imao inicijativu i prije vodstva, bijeli su prijetili od samog početka. Teklić je u 20. minuti sa sedam metara pucao preko gola, a u prigodi se tri minute kasnije našao i Luka Pasariček. Najbolju priliku za poravnanje domaći su imali u 34. minuti, ali je udarac Ivana Ikića odlično obranio vratar bijelih Davor Matijaš.

U drugom dijelu Hajduk je bez većih problema čuvao minimalno vodstvo, domaćin je stvorio mini pritisak na samom kraju susreta, ali bez izrazitih prigoda za pogodak. Utakmica je završena zasluženom pobjedom Hajduka i plasmanom u polufinale koje se igra na dvije utakmice. 

5/4/2017 - 17:53 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr