Mobile menu
Juniori remizirali na gostovanju u Rijeci

Juniori remizirali na gostovanju u Rijeci

 
5/5/2018 - 17:49 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

Juniori: RIJEKA - HAJDUK 0:0
Utakmica 20. kola Prve HNL
Igralište: Rujevica
Gledatelja: 100
Sudac: Vedran Jelenčić (Kastav)

RIJEKA: Pandur, Štefulj, Čeliković, Vuk, Dukađin (od 85. Kuqi), Jurešić, Črnko, Pintarić, Lepinjica, Svetić (od 63. Bušnja), Ristovski.

HAJDUK: Ninčević, Ševelj (od 46. Budalić), Bradarić, Barišić, Radić, Nejašmić, Palaversa, Bajić (od 46. Skorup), Blagaić (od 61. Kosić), Šego, Kreković (od 78. Krajina). 

Hajdukovi juniori odigrali su bez golova na gostovanju u Rijeci. Unatoč brojnim prilikama na obje strane mreže su ostale netaknute i utakmica je završila podjelom bodova. 

Domaći sastav nešto bolje je ušao u utakmicu, bila je Rijeka opasnija, međutim u tom periodu igre nisu uspjeli kapitalizirati svoju terensku inicijativu unatoč činjenici da su imali nekoliko dobrih prilika. 

Nakon toga Bijeli su zagospodarili terenom što je rezultiralo najprije vrlo dobrom prilikom Domagoja Bradarića čiji je udarac s 14 metara iskosa obranio vratar Ivor Pandur

Potom je i Michele Šego mogao dovesti Hajduk u vodstvo, dobio je loptu u ne baš idealnoj poziciji na sedam metara, međutim uspio je uputiti neugodan udarac koji opet brani domaći vratar. 

U drugom poluvremenu imali su Bijeli dva puta situaciju jedan na jedan. Najprije je Leon Kreković u 55. minuti s lijeve strane krenuo prema golu Rijeke, ali Pandur je skinuo njegov udarac. 

Vratar domaćih još jednom je spasio svoju momčad u 80. minuti. Ivan Krajina je praktički s centra povukao kontru, izašao je pred Pandura koji još jednom izlazi kao pobjednik. 

Do kraja susreta nije bilo većih uzbuđenja i utakmica je okončana bez pogodaka. 

5/5/2018 - 17:49 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr