Mobile menu
Juniori Hajduka pobijedili Zadar s 3:1

Juniori Hajduka pobijedili Zadar s 3:1

 
26/3/2017 - 14:30 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Juniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - ZadarJuniori: Hajduk - Zadar
Juniori: Hajduk - Zadar

Hajdukovi juniori u 20. kolu 1. NL Središte Split na pomoćnom terenu stadiona Poljud pobijedili su Zadar s 3:1. Hajduk je bio dosta aktivniji u prvom dijelu i stvorio nekoliko prilika, ali najveću su imali gosti. Luka Zdrilić bio je u situaciji jedan na jedan s vratarom bijelih Ivanom Ninčevićem koji je odličnom reakcijom sačuvao svoja vrata. Hajduk je do vodstva došao u 25. minuti preko Ivana Vujčića, a u finišu prvog dijela veliki pritisak Bijelih rezultirao je s tri uzastopna udarca iz kuta, ali se rezultat nije mijenjao. Najveću priliku imao je Branimir Barišić, ali je njegov udarac vratar Marijo Pedić krajnjim naporom izbio u korner. U tom posljednjem pokušaju u prilici je bio Ivan Krajina, ali je na nekih sedam metara od gola promašio loptu.

Hajduk je nastavio s napadima i u drugom dijelu, što je rezultiralo povećanjem vodstva u 53. minuti. Ivan Delić brzu akciju Bijelih usmjerio je prema Mariu Ćuriću koji sa 16 metara plasira loptu u donji lijevi kut vratara gostiju. Treći gol Hajduka postignut je u 66. minuti, odlično je po desnoj strani prošao Matija Neveščanin, a njegov prizemni ubačaj Delić je iz neposredne blizine proslijedio u mrežu. Gosti su smanjili u 76. minuti, grešku domaće obrane iskoristio je Roko Žilić i sa 16 metara neobranjivo pogodio desni gornji kut domaćih vrata.

Trener Mario Despotović odlučio se za sljedeći sastav: Ninčević (od 61. Vladović), Dumančić (od 46. Vuletić), Šarić (od 46. Topić), Barišić, Batarelo, Nejašmić, Vidović (od 66. Shala), Rakić, Krajina (od 46. Delić), Kovačević (od 46. Ćurić), Vujčić (od 46. Neveščanin).

U subotu su pioniri II i kadeti II bili efikasni na gostovanju u Vodicama. Pioniri su ostvarili pobjedu od 4:0, a utakmica kadeta završena je pobjedom Bijelih od 7:0. Strijelci za momčad trenera Damira Matulovića bili su Ante Šuto (2), Antonio Prančević (2), Jakov Karabatić, Stipe Vulikić i David Iličić.

U nedjelju rano ujutro mlađi pioniri II (2005.) su na pomoćnom terenu stadiona Poljud pobijedili Orkan S 14:0, a mlađi pioniri nadigrali su Zadar, konačan rezultat bio je 8:1.

REZULTATI:

VODICE - SUBOTA, 25.03.2017.

1. NL Središte Split (PIONIRI II):  VODICE - HAJDUK  0:4

1. NL Središte Split (KADETI II):  VODICE - HAJDUK 0:7 (Šuto 2, Prančević 2, Karabatić, Vulikić, Iličić)


POLJUD, NEDJELJA 26.03.2017.

LIGA NSŽSD (MLAĐI PIONIRI II):  HAJDUK - ORKAN  14:0

1. NL Središte Split (MLAĐI PIONIRI): HAJDUK - ZADAR  8:1

1. NL Središte Split (JUNIORI):  HAJDUK - ZADAR   3:1 (Vujčić, Ćurić, Delić)

26/3/2017 - 14:30 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr