Mobile menu
Jadranski derbi na Rujevici: Hajduk protiv Rijeke od 17 sati

Jadranski derbi na Rujevici: Hajduk protiv Rijeke od 17 sati

 
13/5/2017 - 07:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 2:0 (Rujevica, 13/05/2017)"

Pred nogometašima Hajduka je Jadranski derbi na Rujevici koji se igra danas od 17 sati u sklopu 33. kola MAXtv Prve lige. Četvrti, ujedno i posljednji je ovo međusobni sraz Hajduka i Rijeke u ovoj prvenstvenoj sezoni. U zadnjem ogledu odigranom na Poljudu rezultat je bio 1:1. 

U najavi utakmice govorio je trener Hajduka Joan Carrillo, a videoprilog s konferencije za medije možete pogledati ovdjeHajdukov trener na put je poveo 19 igrača  koji će konkurirati u današnjoj utakmici, a zbog ozljede neće nastupiti veznjak Savvas Gentsoglou

Hajdukovci su najbolja momčad MAXtv Prve lige u posljednjih pet kola s osvojenim maksimalnim brojem bodova (15 od 15), a puni samopouzdanja i u dobroj atmosferi Carrillovi igrači vjeruju u pozitivan ishod u današnjem Jadranskom derbiju. U pet utakmica postigli su hajdukovci 17 golova (čak 3,4 po susretu), primili svega tri, a sve pobjede ostvarene su s najmanje dva pogotka razlike. Bijeli su u dobrom naletu te seriji odličnih rezultata potvrdivši tako izvrsnu formu ovog proljeća.

Dvoboj Rijeke i Hajduka ponovno će suditi Mario Zebec iz Cestice koji je sudio i prošli međusobni susret na Poljudu te dva poljudska derbija Hajduka i Dinama. Pomoćnici će mu biti Ivica Modrić te Igor Krmar iz Zagreba. 

Dopunski suci su Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca te Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline. Četvrti sudac je Goran Pataki iz Đakova, a delegat utakmice Darko Kolesarić iz Osijeka. Kontrolor suđenja je Alen Gerek iz Zaboka.

Tekstualni prijenos dvoboja s Rujevice možete pratiti putem našeg službenog Twitter profila

13/5/2017 - 07:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr