Mobile menu
Ivan Prtajin nakon prvijenca: Drago mi što je moj pogodak donio pobjedu...

Ivan Prtajin nakon prvijenca: Drago mi što je moj pogodak donio pobjedu...

 
8/3/2017 - 08:50 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Nogometaši Marka Loze uspješan su start imali u prvoj utakmici proljetnog dijela sezone. Druga momčad Bijelih zasluženo je pobijedila Junaka rezultatom 1:0. Iako rezultat ne sugerira, hajdukovci su bili bolji i nadmoćniji protivnik tijekom cijelog dvoboja, no vratar Fabjan Tomić i vratnica zaustavljali su vodeću momčad sve do 68. minute kada je svoj prvijenac zabio 20-godišnji Ivan Prtajin, glavom s 10 metara. Vratar gostiju nakon brojnih uspješnih intervencija nije uspio zaustaviti udarac Hajdukovog napadača:

- Presretan sam što sam postigao prvi gol za Hajduk, nitko nije sretniji od mene, a posebno što nam je taj zgoditak donio važna tri boda i uspješan početak proljetnog dijela sezone. Zasluženo smo slavili, bili smo bolji protivnik tijekom cijelog dvoboja, ali njihov vratar i vratnice malo su nas poremetili. Srećom zabio sam u pravo vrijeme i pomogao svojoj momčadi da učvrstimo prvu poziciju na ljestvici - rekao je strijelac pobjedonosnog pogotka u susretu protiv Junaka.

U međuvremenu, hajdukovci su povećali prednost pred drugoplasiranom momčadi. Hrvace su izgubile na gostovanju kod Kamena, a njihov kiks iskoristio je Neretvanac koji se sada nalazi na drugom mjestu, s pet bodova zaostatka za drugom momčadi Bijelih. U idućem kolu igrače Marka Loze čeka ogled protiv Zmaja iz Blata. Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 14:30 sati. Blaćani su jedan od četiri kluba koji su vodećem Hajduku II nanili poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva.  

- Istina je, povećali smo prednost pred prvim pratiteljem, ali ne smijemo se opustiti. Čeka nas susret u Blatu protiv Zmaja koji nam je nanio poraz u prvom dijelu sezone pa je samim time motiv za pobjedu još veći. Dat ćemo sve od sebe da nastavimo pobjednički niz, ali najvažnije je da momčad igra dobro pa samim time ni rezultat ne bi trebao izostati. Dobro radimo na treninzima s trenerom Lozom, imamo dosta mladu ekipu pred kojom je velika mogućnost za napredak - poručio je mladi golgeter Hajduka.

8/3/2017 - 08:50 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr