Mobile menu
Hajdukovci u nedjelju gostuju u Osijeku

Hajdukovci u nedjelju gostuju u Osijeku

 
27/2/2017 - 12:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 2:1 (Osijek, 5/3/2017)"

Nogometaši Hajduka se nakon uvjerljive pobjede protiv Istre 1961 okreću utakmici protiv Osijeka koja je na rasporedu u nedjelju 5. ožujka na stadionu Gradski vrt s početkom u 15 sati. Igrači Joana Carrilla osvojili su četiri boda u prva dva prvenstvena ogleda protiv Splita i Istre 1961. 

Postigli su hajdukovci pet golova, a primili jedan. Najefikasniji strijelac momčadi u prva dva kola proljetnog dijela je Ante Erceg koji je zabio dva gola. Po jedan zgoditak za Hajduk postigli su Nikola Vlašić, Ahmed Said Said i Marko Futacs.

Susreli su se Bijeli dvaput s momčadi Zorana Zekića ove sezone. U prvom dvoboju odigranom u Osijeku rezultat je bio 1:1, strijelac za Hajduk bio je Erceg koji će zbog trećeg žutog kartona dobivenog u utakmici protiv Puljana propustiti nedjeljni susret u Gradskom vrtu. U ogledu koji se koncem listopada odigrao na Poljudu hajdukovci su slavili 1:0, a pogodak vrijedan tri boda postigao je Futacs.

Osječani se nalaze na četvrtoj poziciji prvenstvene ljestvice s 38 osvojenih bodova, a u proljetnom dijelu sezone upisali su dva poraza, na svom stadionu protiv Rijeke (2:3), dok ih je prošlom kolu u Zagrebu svladala Lokomotiva (2:0). 

27/2/2017 - 12:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr