Mobile menu
Hajdukovci na Poljudu protiv Cibalije love nova tri boda

Hajdukovci na Poljudu protiv Cibalije love nova tri boda

 
24/9/2016 - 10:20 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Cibalia 6:1 (Split, 24/9/2016)"

Nogometaši Hajduka danas od 19 sati na Poljudu dočekuju Cibaliju u sklopu 10. kola MAXtv 1. HNL. Nakon 9 odigranih kola hajdukovci imaju 17, dok su gosti iz Vinkovaca na 4 osvojena boda. Tekstualni prijenos dvoboja možete pratiti na našem službenom Twitter profilu. U prvom kolu odigranom u Vinkovcima Bijeli su slavili rezultatom 2:0. Strijelci za momčad Marijana Pušnika bili su Toma Bašić i Zvonimir Kožulj.

Podsjetimo, Pušnikovi igrači u posljednja dva susreta imaju gol razliku 10:0. Nakon što su na Poljudu u 9. kolu svladali Slaven Belupo rezultatom 4:0, hajdukovci su se pobjedom od 6:0 protiv Jalžabeta prije tri dana plasirali u 1/8 finala Hrvatskog nogometnog kupa.

U momčad se vraća kapetan Lovre Kalinić koji je zbog ozljede preskočio protekla dva kola i Kup utakmicu protiv Jalžabeta, ali sada je spreman i u konkurenciji je za dvoboj. Zbog lakših ozljeda, zamjenske treninge su ovaj tjedan odrađivali Savvas, Nikola Vlašić i Josip Bašić.

Određene su i službene osobe za današnji susret. Pravdu u dvoboju Hajduka i Cibalije dijelit će Marin Vidulin iz Kanfanara, pomoćnici su mu Goran Perica iz Šibenika i Robi Kezele iz Rijeke. Četvrti sudac je Ivan Bebek iz Rijeke. 

Ulaznice za utakmicu su u prodaji, a sve informacije o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE.

24/9/2016 - 10:20 sati
Prva momčad