Mobile menu
Hajduk u subotu igra protiv Slaven Belupa u Koprivnici

Hajduk u subotu igra protiv Slaven Belupa u Koprivnici

 
15/4/2024 - 12:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 0:1 (Koprivnica, 20/4/2024)"

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 19.10 sati igraju protiv Slaven Belupa u Koprivnici u okviru 31. kola SuperSport HNL. 

Bijeli u ovaj susret ulaze s trećeg mjesta prvenstvene tablice s osvojenih 55 bodova, dok se Slaven Belupo nalazi na osmoj poziciji s 30 osvojenih bodova. 

Hajduk je u posljednjem susretu poražen od Osijeka na domaćem terenu rezultatom 2:1, a Slaven Belupo svladao je Rudeš u gostima rezultatom 3:1. 

U odnosu na posljednju utakmicu trener Bijelih Jure Ivanković sigurno neće moći računati na Nikolu Kalinića koji je protiv Osijeka dobio treći žuti karton. 

Hajduk je slavio u sva tri ogleda sa Slaven Belupom u aktualnoj sezoni. U prvoj utakmici odigranoj u kolovozu prošle godine Bijeli su na Poljudu pobijedili s 3:0, zatim su u listopadu u Koprivnici bili bolji s 1:0 te u veljači ove godine na Poljudu kada su svladali Slaven Belupo s 4:0. 

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Ivan Mihalj iz Velike Gorice, a četvrti sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. VAR sudac je Fran Jović, a asistent VAR suca Anto Marić - obojica iz Zagreba. 

15/4/2024 - 12:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr