Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Varaždina na Poljudu

Hajduk u nedjelju igra protiv Varaždina na Poljudu

 
30/4/2024 - 14:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Varaždin 0:1 (Split, 5/5/2024)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 17 sati igraju protiv Varaždina na Poljudu utakmicu 33. kola SuperSport HNL. 

Bijeli ovaj susret dočekuju na trećem mjestu prvenstvene tablice sa 61 bodom, dok Varaždinci trenutno drže šestu poziciju s 36 bodova. Hajduk je u posljednjoj utakmici pobijedio Rudeš na Poljudu s uvjerljivih 5:1. Po dva pogotka postigli su Pukštas i Krovinović, a jedan je dodao Nikola Kalinić

Varaždin je u zadnjem kolu poražen od Dinama na domaćem terenu rezultatom 1:0. U odnosu na taj susret u sastavu Varaždina sigurno neće biti Ivana Nekića koji zbog tri žuta kartona mora propustiti gostovanje na Poljudu. 

Hajduk i Varaždin četiri puta su odmjerili snage u aktualnoj sezoni, posljednji put u veljači u utakmici četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, kada su Bijeli na Poljudu slavili s visokih 5:0. 

Prethodno su odigrana i tri prvenstvena susreta. Hajduk je u kolovozu prošle godine slavio s 2:1 u Varaždinu, zatim u studenom s 3:1 na Poljudu, a u posljednjem prvenstvenom ogledu odigranom u Varaždinu u veljači rezultat je bio 1:1. 

Glavni sudac utakmice je Toni Dadić iz Zagreba, pomagat će mu Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline i Vinko Podrug iz Zagreba, a četvrti sudac je Ante Čulina iz Zagreba. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca je Bojan Zobenica iz Zagreba. 

30/4/2024 - 14:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr