Mobile menu
Hajduk protiv Cibalije danas od 18 sati

Hajduk protiv Cibalije danas od 18 sati

 
14/4/2017 - 09:25 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Cibalia 3:0 (Split, 14/4/2017)"

Nova utakmica pred praznim tribinama Poljuda. Igrači Joana Carrilla danas u 18 sati dočekuju Cibaliju, posljednju momčad na prvenstvenoj ljestvici MAXtv Prve lige. Susreli su se Bijeli s Vinkovčanima tri puta u ovoj sezoni, i u sva tri navrata slavili. Posljednji put u prosincu u Vinkovcima kada su hajdukovci pobijedili golovima Marka Futacsa u sudačkoj nadoknadi susreta.

Trener Carrillo jučer je nakon poslijepodnevnog treninga odabrao 18 igrača koji će konkurirati za dvoboj s Vinkovčanima. Zbog tri žuta kartona neće igrati Hamza Barry, a među igračima koji će se suprotstaviti Cibaliji našao se i veznjak Zvonimir Kožulj koji se oporavio nakon ozljede zadobivene tijekom zimskih priprema.

Cibalija se nalazi na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice s devet osvojenih bodova, a trener Vinkovčana je bivši igrač Hajduka Mladen Bartolović koji je prije dva kola na klupi zamijenio Petera Paculta.

Pravdu u susretu Hajduka i Cibalije dijelit će Igor Križarić iz Čakovca. Pomoćnici su mu Borut Križarić, također iz Čakovca te Marko Stolnik iz Hrašćice. Četvrti sudac je Dalibor Mlakar iz Zagreba, odakle dolazi i delegatkinja Ljiljana Špičić. Kontrolor suđenja je Miro Marijanović iz Osijeka.

14/4/2017 - 09:25 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr