Mobile menu
Hajduk na gostovanju kod Rudeša: Bijeli od 17 sati kreću po nova tri boda

Hajduk na gostovanju kod Rudeša: Bijeli od 17 sati kreću po nova tri boda

 
6/5/2018 - 07:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rudeš - Hajduk 2:1 (Zagreb, 6/5/2018)"

Nogometaši Hajduka stigli su jučer oko 19 sati u Zagreb na dvoboj 33. kola HT Prve lige što ih danas od 17 sati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici očekuje protiv momčadi Rudeša. Dočekalo je hajdukovce lijepo vrijeme s temperaturom od preko 20 stupnjeva, a upravo se takvo najavljuje i u poslijepodnevnim satima kada je zakazan početak susreta.

U Koprivnici nisu uspjeli Bijeli naplatiti svoj posjed i dominaciju. Imali su igrači Željka Kopića kontrolu igre tijekom svih 90 minuta ogleda u kojem domaćin nije imao ozbiljniji udarac prema golu Karla Letice, ali nedostajala je realizacija u završnici. 

No, prilika za osvajanje nova tri boda je tu, preostale su svega četiri prvenstvene utakmice do kraja i cilj cijele momčadi je osvajanje što većeg broja bodova i ispunjenje zahtjeva koje je Hajdukov trener stavio pred njih. Vjerujemo da će prvi od njih hajdukovci ispuniti već danas.

Glavni sudac utakmice Rudeš - Hajduk je Marin Vidulin iz Kanfanara, pomoćnici su mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Goran Loparac iz Sladojevaca, a četvrti sudac je Marko Matoc iz Zaprešića. 

6/5/2018 - 07:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr