Mobile menu
Hajduk II u petak na Poljudu dočekuje Hrvatskog Dragovoljca

Hajduk II u petak na Poljudu dočekuje Hrvatskog Dragovoljca

 
21/9/2017 - 15:10 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

U sedmom kolu 2. HNL, druga momčad Hajduka u petak na Poljudu igra protiv Hrvatskog Dragovoljca. Mladi igrači Bijelih polako se privikavaju na nastupe u drugoligaškoj konkurenciji, zrelom izvedbom u Novigradu prošle nedjelje zaokružili su ciklus od tri uzastopne pobjede. Svakako treba naglasiti činjenicu kako je u Novigradu čak devet igrača iz početne postave bilo mlađe od 21 godine, a prosjek godina prvog sastava bio je ispod 20.

Iako je lijepo vidjeti najmlađu momčad lige na trećem mjestu drugoligaške ljestvice, trener Siniša Oreščanin ističe kako kako rezultat nije primarni cilj za njegovu momčad. 

-Jako sam zadovoljan napredovanjem Hajduka II kao momčadi. Igrači se sve bolje prilagođavaju ovom rangu natjecanja i napredak je vidljiv iz kola u kolo.

Hrvatski Dragovoljac osvojio je samo dva boda u prvih šest kola, pa trener Oreščanin smatra kako će gosti na Poljudu dati sve od sebe kako bi pobjegli iz opasne zone.

- Iako je prvenstvo dugo, Hrvatski Dragovoljac sigurno će u ovu utakmicu ući s velikom željom da započnu uzlaznu putanju. Posebno cijenim gostujućeg trenera Igora Pamića i očekujem tešku utakmicu protiv protivnika čiji učinak do sada ne odgovara onome što se događalo na terenu. Imali su oni dobrih predstava, ali kao da im se lopta zamjerila i ja se nadam da im to neće vratiti u petak. 

Tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter profila.

HNK Hajduk II – NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

-  Utakmica 22.09. 2017., petak u 18:00 sati, stadion Poljud

Za navedenu utakmicu omogućen je ulazak na stadion na tribini ISTOK (ULAZ S) za sve gledatelje.

Cijene ulaznica:

Odrasli - ISTOK (ulaz S ) 30 kn

Dječja ulaznica - ISTOK 5 kn 

OBAVIJEST ZA PRETPLATNIKE

Zbog tehničkih zapreka sustava ulaska na stadion molimo sve pretplatnike koji posjeduju pretplatničku iskaznicu za sezonu 2017/2018 za tribine SJEVER, ZAPAD i JUG da se prije ulaska na stadion jave na kućicu HELP DESK (jedna od kućica za prodaju ulaznica na Istoku) na kojoj će im se omogućiti preuzimanje besplatne ulaznice za tribinu Istok uz predočenje pretplatničke iskaznice.

Pretplatnicima koji imaju pretplatničke iskaznice za sezonu 2017/2018. za istočnu tribinu stadiona omogućen je ulazak na ulaz S (ISTOK) s godišnjom ulaznicom po standardnoj praksi .

Prodaja ulaznica je omogućena u Fan shopu na Poljudu, a na dan utakmice u kućicama oko stadiona od 16:00 sati.

21/9/2017 - 15:10 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr